Ale z was forumowicze, gdy forum czeka kryzys, opuszczacie je, ot tak. To nie jest ku*** postawa godna pochwały, trzeba zostać i walczyć, jesteśmy tu od dawna nie będą się tu panoszyć wytępimy ich !! To pokazuję jak bardzo jesteście przywiązani do tego forum, trza walczyć ku*** !!
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 04, 2008, 23:51:07 pmAle z was forumowicze, gdy forum czeka kryzys, opuszczacie je, ot tak. To nie jest ku*** postawa godna pochwały, trzeba zostać i walczyć, jesteśmy tu od dawna nie będą się tu panoszyć wytępimy ich !! To pokazuję jak bardzo jesteście przywiązani do tego forum, trza walczyć ku*** !!Myślisz, że tego nie wiemy? Ja na gadu już ustaliłem z Patim, że GO nie oddajemy, ale GamiKaze jest forum na której się przenosimy "w razie czego".
Hmmm...taka drobna sugestia...zamiast uciekać poczekajcie co z tego wyjdzie, potem dopiero myślcie co dalej
Macie fają moderację. Tacy są najzabawniejsi. http://neoplus.home.pl/forum/viewtopic.php?f=2&t=6456&start=100
ja sie ciesze na ta fuzje, a problemu z moderacja nie rozumiem - jakby wór pozostalby taki, jaki jest teraz ( niemoderowany ), a reszta tematow bylaby moderowana, jak byc powinna, to raczej nie powinno byc spiec? >>;
To takie złe że Pico nie pozwolił na zalanie spamem tematu przeznaczonego do sensownej rozmowy?
Witam nowych przyjaciół
ups jestem wygnanym zdrajca, chyba pora przeniesc sie na GryTelewizyjne
Cytat: Taikun w Listopada 05, 2008, 00:34:23 amWitam nowych przyjaciół Ty też na przeszpiegi ?
Jakich cipek ?!
Ja go już ku*** wytresuję