To taki pokaz siły - chill..
właśnie oglądam na żywo proces Saddama Huseina gogo Saddam , jazda jazda dobra impreza w Bagdadzie
http://neoplus.home.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=2916
Cytat: Taikun no i ciul ... we wloszech dalej jest korupca i juz dosiegla LM ... mecz byl kupiony _-_Cytat: Wredna Taik, nie rób wstydu
no i ciul ... we wloszech dalej jest korupca i juz dosiegla LM ... mecz byl kupiony _-_
Taik, nie rób wstydu
snejk napisał(a):vegeta nie mówiłbym na ciebie kosmiczny wojownik jakbys nie zachowywał sie jak kosmiczny wojownik
N3rO w temacie "Najpiękniejsze chwile Waszego życia...":Cytuj Oglądanie gwiazd na łace z lubą ... i szybka kontra lisa: Cytujjaki banał, ja cie kręcę :king: niech zgadnę - potem spadła gwiazdka z nieba - ona na to - jakie życzenie wypowiedziałeś w myślach swych mój c'ny panie ?- ażebym po czasy wszech z tobą azaliż był moja lubo :kfiatek:
Oglądanie gwiazd na łace z lubą
jaki banał, ja cie kręcę :king: niech zgadnę - potem spadła gwiazdka z nieba - ona na to - jakie życzenie wypowiedziałeś w myślach swych mój c'ny panie ?- ażebym po czasy wszech z tobą azaliż był moja lubo :kfiatek:
Jasne ,że żyję. Pisałem już o tym jakiś czas temu.
Masz jakieś dziwne poczucie humoru, o wiele smieszniejsze sa twoje wypowiedzi w temacie "drugs" Spal se lolka bedziesz zabawniejsza
Avatars&sigs Cytuj Matrox napisał(a):Podoba wam sie moj nowy avatar ? Poszedlem w strone minimalizmu, ale widze, ze nie jestem jedyny Cytuj Shinigami napisał(a):Minimalizm jest teraz w modzie
Matrox napisał(a):Podoba wam sie moj nowy avatar ? Poszedlem w strone minimalizmu, ale widze, ze nie jestem jedyny
Shinigami napisał(a):Minimalizm jest teraz w modzie
ojcem czycha jest Ken, a matka exclusive
"Totalnej porażce..." wpadła Kleksia i zrobiła dym, na co zareagował Jedyn i piterek: Cytuj piterekd napisał(a): Jedyn napisał(a):A ja daje fotkę Oli: O.o -[]- /\ Cytujeee tam, ja sobie ją wyobrażam tak: O.o -OO- _/\_
piterekd napisał(a): Jedyn napisał(a):A ja daje fotkę Oli: O.o -[]- /\
eee tam, ja sobie ją wyobrażam tak: O.o -OO- _/\_
Shadov w temacie o FFVII:Cytujzal.zimbabwe Kurde
zal.zimbabwe
Cytuj"Totalnej porażce..." wpadła Kleksia i zrobiła dym, na co zareagował Jedyn i piterek: Cytuj piterekd napisał(a): Jedyn napisał(a):A ja daje fotkę Oli: O.o -[]- /\ Cytujeee tam, ja sobie ją wyobrażam tak: O.o -OO- _/\_O ku*** JAKI DYM O_O
Cytat: Lady LuckShadov w temacie o FFVII:Cytujzal.zimbabwe Kurde O ku***to jest smieszne!!!
Avs & SigsCytat: UukFaktycznie Aras, nie musiałeś wytaczać najcięższej artylerii i tak bezlitośnie bombardować i wypalać do gołej ziemi psychiki pitera. To złamanie elementarnych praw człowieka, obdarcie z dóbr osobistych, wrzucenie do kadzi z, excusez le mot, łajnem! To potwarz, oszczerstwo, najcięższy zarzut, zachowanie urągające wszelkim zasadom współżycia społecznego!!! TO ZBRODNIA!!!<atak szału, piana występująca na ustach w drugoplanowej roli, tarzanie się po ziemi przy akompaniamencie przypadkowo naciskanych klawiszy organów, Chaotycznego Puzonu i Deszczu Żab na Blaszanej Desce, nagły acz nietrudny do przewidzenia zgon, kurtyna> Uuk masz u mnie piwo dude
Faktycznie Aras, nie musiałeś wytaczać najcięższej artylerii i tak bezlitośnie bombardować i wypalać do gołej ziemi psychiki pitera. To złamanie elementarnych praw człowieka, obdarcie z dóbr osobistych, wrzucenie do kadzi z, excusez le mot, łajnem! To potwarz, oszczerstwo, najcięższy zarzut, zachowanie urągające wszelkim zasadom współżycia społecznego!!! TO ZBRODNIA!!!<atak szału, piana występująca na ustach w drugoplanowej roli, tarzanie się po ziemi przy akompaniamencie przypadkowo naciskanych klawiszy organów, Chaotycznego Puzonu i Deszczu Żab na Blaszanej Desce, nagły acz nietrudny do przewidzenia zgon, kurtyna>
Cytat: Mikes w Listopada 05, 2008, 22:51:09 pmCytuj"Totalnej porażce..." wpadła Kleksia i zrobiła dym, na co zareagował Jedyn i piterek: Cytuj piterekd napisał(a): Jedyn napisał(a):A ja daje fotkę Oli: O.o -[]- /\ Cytujeee tam, ja sobie ją wyobrażam tak: O.o -OO- _/\_O ku*** JAKI DYM O_O WTF ja tego w ogóle nie rozumiem
Cytat: dark\ w Listopada 05, 2008, 22:51:29 pmCytat: Lady LuckShadov w temacie o FFVII:Cytujzal.zimbabwe Kurde O ku***to jest smieszne!!! Ej, nie rozumiem.
t0m3ek w topicu o Assassin's Creed:Cytuj Na żebraczki znalazłem wspaniały sposób, co prawda kosztuje trochę HP ale zabijałem je.hehe
Na żebraczki znalazłem wspaniały sposób, co prawda kosztuje trochę HP ale zabijałem je.
Cytat: Zeratulcos moj klocek zaczal sie zawieszac ostatnio zbyt czesto (wczoraj 3 razy)Wyjęte z kontekstu Mój chory umysł przywiódł na myśl zatwardzenie :ninja: :rower:
cos moj klocek zaczal sie zawieszac ostatnio zbyt czesto (wczoraj 3 razy)
Lupi, ile piwek Ci mam podrzucić za ten wybryk spoleczenstwa, jakim jest pico?
cytat roku!Burdel na tym forum był, jest i będzie zawsze skoro ulubionym zajęciem moderacji jest hodowla trolli.
Cytujt0m3ek w topicu o Assassin's Creed:Cytuj Na żebraczki znalazłem wspaniały sposób, co prawda kosztuje trochę HP ale zabijałem je.heheJA pie***** JAKA ŻENADA
Cytat: Ibra w Listopada 05, 2008, 22:55:30 pmLupi, ile piwek Ci mam podrzucić za ten wybryk spoleczenstwa, jakim jest pico? Ibra, nie chcę Cię martwić, ale jak zrobią jedno forum to w dziale sportowym pewnie on będzie jednym z moderatorów.
Cytat: Mikes w Listopada 05, 2008, 22:54:07 pmCytujt0m3ek w topicu o Assassin's Creed:Cytuj Na żebraczki znalazłem wspaniały sposób, co prawda kosztuje trochę HP ale zabijałem je.heheJA pie***** JAKA ŻENADA
Cytat: Lupi w Listopada 05, 2008, 22:56:28 pmCytat: Ibra w Listopada 05, 2008, 22:55:30 pmLupi, ile piwek Ci mam podrzucić za ten wybryk spoleczenstwa, jakim jest pico? Ibra, nie chcę Cię martwić, ale jak zrobią jedno forum to w dziale sportowym pewnie on będzie jednym z moderatorów. To albo ja dostaję Admina, albo pewna grupa hackerska zajmie sie tym forum!
Cytujcody66 napisał(a):A i jeszcze jedno przez caly marzec w poniedzialki beda pokazywane filmy Kurosawy.Cytuj Tiamo napisał(a):Na kanale?Cytuj JJ napisał(a):tvn. Zabiles mnie JJ XD
cody66 napisał(a):A i jeszcze jedno przez caly marzec w poniedzialki beda pokazywane filmy Kurosawy.
Tiamo napisał(a):Na kanale?
JJ napisał(a):tvn.
Cytat: Gregcytat roku!Burdel na tym forum był, jest i będzie zawsze skoro ulubionym zajęciem moderacji jest hodowla trolli.aha, ALE TAM JEST BURDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I niech mi no który powie, że nie chce fuzji. Przecież ja się będę w ludziach z "najśmieszniejszych zartów na forum na swiecie" tarzał, taplał, pławił i jeszcze raz rozprawiał. Chce ich tu <trze widelcem o nóż i napierdyla w stół>
Cytat: oscyp w Listopada 05, 2008, 23:03:18 pmI niech mi no który powie, że nie chce fuzji. Przecież ja się będę w ludziach z "najśmieszniejszych zartów na forum na swiecie" tarzał, taplał, pławił i jeszcze raz rozprawiał. Chce ich tu <trze widelcem o nóż i napierdyla w stół>zal.zimbabwe