kurde nie wiem na co zbierać czy na Bio czy na Mirror's Edge
Zbierz na Resa2
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 06, 2008, 20:04:55 pmkurde nie wiem na co zbierać czy na Bio czy na Mirror's Edge Zbierz na Resa2
Cytat: Lupi w Listopada 06, 2008, 20:06:07 pmZbierz na Resa2Res2 dopiero 28.11.
No wiem, ale Solid niech już zbiera. Trochę po chuju opóźnili premierę w EU.
Przecież przelew przez pocztę zawsze idzie 2 dni.
ej michaś a Ty bedziesz miał gow2 albo cod4 jak se do neta podepniesz?
ku*** a moja matka nie zapłaciła za routera jeszcze, nie mam szans zeby miec neta w dlugi weekend. ch**owo.Episode 2 rządzi, mam nadzieje ze bedzie dluzszy niz Ep1 który padł za pierwszym podejsciem. Hl2 rox.
Cytat: Ciapkas w Listopada 06, 2008, 21:57:15 pmej michaś a Ty bedziesz miał gow2 albo cod4 jak se do neta podepniesz?Nie, teraz kupuje Mirrors Edge, wiecej kasy nie mam. CoD4 jeszcze zajebiscie trzyma cene, GoW2 nie jara mnie az tak bardzo zeby płacic 190zł. Z tytułów online bede miał GoWa jedynke, PGR4 i skate.
Cytat: Mikes w Listopada 06, 2008, 22:02:56 pmCytat: Ciapkas w Listopada 06, 2008, 21:57:15 pmej michaś a Ty bedziesz miał gow2 albo cod4 jak se do neta podepniesz?Nie, teraz kupuje Mirrors Edge, wiecej kasy nie mam. CoD4 jeszcze zajebiscie trzyma cene, GoW2 nie jara mnie az tak bardzo zeby płacic 190zł. Z tytułów online bede miał GoWa jedynke, PGR4 i skate.Kurwa kastrujesz swojego xbota. Mirrors edge? Kuźwa patrzeć na to nie mogę.Gow2 albo cod 4- i nie będziesz grał w nic innego przez najbliższe pół roku, joł.
A kupujesz tego GH? Jeśli tak to się na ostre granie online nie nastawiaj. Burger jak sie jebnie i zaczyna przegrywać od razu wyłącza.
Wico 22:13:33ambro nawet nie zauwazyl ze dalem blood elfa z legendary bowem z Kil'Jeadena >>
Cytat: Ciapkas w Listopada 06, 2008, 22:05:33 pmCytat: Mikes w Listopada 06, 2008, 22:02:56 pmCytat: Ciapkas w Listopada 06, 2008, 21:57:15 pmej michaś a Ty bedziesz miał gow2 albo cod4 jak se do neta podepniesz?Nie, teraz kupuje Mirrors Edge, wiecej kasy nie mam. CoD4 jeszcze zajebiscie trzyma cene, GoW2 nie jara mnie az tak bardzo zeby płacic 190zł. Z tytułów online bede miał GoWa jedynke, PGR4 i skate.Kurwa kastrujesz swojego xbota. Mirrors edge? Kuźwa patrzeć na to nie mogę.Gow2 albo cod 4- i nie będziesz grał w nic innego przez najbliższe pół roku, joł.Mirrors edge miazdzy, to demo ownuje wszystko. Gry multi specjalnie mnie nie grzeją, ja w grach lubie głownie fabułe, online to dodatek na pare dni.
Guess Who's Back, Back Again, dark's Back, Tell A Friend
Cytat: dark\ w Listopada 06, 2008, 22:13:20 pmGuess Who's Back, Back Again, dark's Back, Tell A Friendhehe jak byłem mały to myślałem że on rapuje: Jezus Back, back again....
Cytat: Mikes w Listopada 06, 2008, 22:08:34 pmCytat: Ciapkas w Listopada 06, 2008, 22:05:33 pmCytat: Mikes w Listopada 06, 2008, 22:02:56 pmCytat: Ciapkas w Listopada 06, 2008, 21:57:15 pmej michaś a Ty bedziesz miał gow2 albo cod4 jak se do neta podepniesz?Nie, teraz kupuje Mirrors Edge, wiecej kasy nie mam. CoD4 jeszcze zajebiscie trzyma cene, GoW2 nie jara mnie az tak bardzo zeby płacic 190zł. Z tytułów online bede miał GoWa jedynke, PGR4 i skate.Kurwa kastrujesz swojego xbota. Mirrors edge? Kuźwa patrzeć na to nie mogę.Gow2 albo cod 4- i nie będziesz grał w nic innego przez najbliższe pół roku, joł.Mirrors edge miazdzy, to demo ownuje wszystko. Gry multi specjalnie mnie nie grzeją, ja w grach lubie głownie fabułe, online to dodatek na pare dni.No wiesz gdyby nie cod i gow też bym tak pewnie myślał.Wiem, powtarzam się, ale granie online to około 55% funu.
granie online to około 55% funu.
Granie online byłoby zajebiste gdyby był w tym jakiś cel, nowa fabuła, zmiany w swiecie gry w zaleznosci od poczynan. Takie strzelanie i zdobywanie leveli jakoś mnie nie jara.
Cytat: Mikes w Listopada 06, 2008, 22:40:42 pmGranie online byłoby zajebiste gdyby był w tym jakiś cel, nowa fabuła, zmiany w swiecie gry w zaleznosci od poczynan. Takie strzelanie i zdobywanie leveli jakoś mnie nie jara.a no widzisz, ja tylko po to gram no i jajca przy graniu z kumplami
Cytat: dark\ w Listopada 06, 2008, 22:42:55 pmCytat: Mikes w Listopada 06, 2008, 22:40:42 pmGranie online byłoby zajebiste gdyby był w tym jakiś cel, nowa fabuła, zmiany w swiecie gry w zaleznosci od poczynan. Takie strzelanie i zdobywanie leveli jakoś mnie nie jara.a no widzisz, ja tylko po to gram no i jajca przy graniu z kumplami Dziecko NEO!
Możesz się sprawdzić No i jak grasz z rodakami to zawsze jest wycie
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 06, 2008, 22:42:28 pmMożesz się sprawdzić No i jak grasz z rodakami to zawsze jest wycie Nie mam potrzeby sprawdzać się z ludźmi grającymi w to od premiery, niepotrzebne nerwy.
ogólnie lubię patrzeć jak gram
Obojętnie chyba Jak nie interesuję Cię to czy PE wysyła w przeddzień premiery i czy kurierem gra dojdzie na dzień premiery to i ten i ten sklep jest dobry, choć ostatnio mi ultima podpadła bo dopiero po 2 tygodniach mi wysłała mp3, musiałem wysłać maila i dopiero wysłali.