4 rece masz?
Kurde, mi też by się dwa pady przydały.
To kupuj
Mówisz tak bo nikt Cię nie lubi, nie masz kolegów i nie masz z kim grać
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 10, 2008, 21:06:09 pmMówisz tak bo nikt Cię nie lubi, nie masz kolegów i nie masz z kim grać Sapiesz do mnie?
Yhy
zrobilem sobie dzisiaj jakies nalesniki z delecty = <nie_ok> nie polecam, w ch** niedobre :\trzeba zjesc zaraz niesmiertelne parowki z musztardka francuska ;d
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 10, 2008, 21:11:56 pmYhy Bo Ci mogę zmienić kolor kółeczka.
Cytat: dark\ w Listopada 10, 2008, 21:10:37 pmzrobilem sobie dzisiaj jakies nalesniki z delecty = <nie_ok> nie polecam, w ch** niedobre :\trzeba zjesc zaraz niesmiertelne parowki z musztardka francuska ;dTeż dziś jadłem nalesniki i parówki czyzbyś mi podpierdzielał resztki?
Ja je jadłem wczoraj, dark jadł jednodniowe resztki które ukradl plissken od mojego psa
Cytat: Mikes w Listopada 10, 2008, 21:23:01 pmJa je jadłem wczoraj, dark jadł jednodniowe resztki które ukradl plissken od mojego psaWTF?
OJ DEVIL miało być, ale ciebie tez widziałem
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 10, 2008, 21:23:22 pmCytat: Mikes w Listopada 10, 2008, 21:23:01 pmJa je jadłem wczoraj, dark jadł jednodniowe resztki które ukradl plissken od mojego psaWTF? OJ DEVIL miało być, ale ciebie tez widziałem
Spoko, ja mam jeszcze 2 gry, ktorych zupelnie nie tknalem, tez na 'czarna godzne' RazzYe, pierwsza trojka ma spora przewage, mase czasu trzeba bedzie spedzic by w ogole sie do nich zblizyc ConfusedA gry sie ukrywa wtedy, gdy jakies nooby zaczna ci wymawiac w co grales dla gs itp. Tak to sie ukrywa i ma sie swiety spokoj i nie slysze juz od nikogo zadnych jekow Cool
Granie offline ftw Very Happy Mialem sie podlaczyc dopiero po tym, jakbym cie wyprzedzil, ale chcialem update do gowa sciagnac
Przekupne świenie Od kogo dostałem minusa przeznac się?
to taki stereotyp, masz >20k gs, to jestes no life, nie masz szkoly/pracy/dziewczyny jeno cale dnie siedzisz i grasz na x0... czesto to slysze, cale szczescie, ze akurat ten stereotyp nie jest prawdziwy CoolBTW red jestes pierwszy tylko dlatego, ze mi sie nie chce lol Laughing
Cytujto taki stereotyp, masz >20k gs, to jestes no life, nie masz szkoly/pracy/dziewczyny jeno cale dnie siedzisz i grasz na x0... czesto to slysze, cale szczescie, ze akurat ten stereotyp nie jest prawdziwy CoolBTW red jestes pierwszy tylko dlatego, ze mi sie nie chce lol LaughingTo mnie rozjebło.Tylko kurde jak przekroczę 20k gs to będę nolife
no rzeczywiscie, jak ktos gra tydzien, dwa, lub nawet trzy OFFLINE a potem wejdzie na live i mu podskoczy o 10k to to oznacza hakowanie, oszukiwanie, wyrzutek spoleczenstwa i w ogole jest do dupy Sad
nie wiem o co ci chodzi, gry w profilu i lista przyjaciol to prywatne rzeczy, takze nie ma w tym nic dziwnego, ze nie chce aby mi ktos po friendliscie grzebal, lub sprawdzal w co gram Confused do tego nie wiem co masz na mysli mowiac ''a wiem ze np z dnia na dzień nie zrobisz tysiaka w niektórych grach które masz:)'', przeciez nie wiesz w co gram, wiec o co mnie osadzasz? u mnie na liscie wszystko jest w porzadku, nie mam niczego zlego, niczego 'zhakowanego', no chyba ze ty mi sie na konto wje.ales, namieszales mi i teraz mnie osadzasz o cos Laughing
szkoda ze cie nie przekonalem, bo mnie wkurza strasznie, jak wiem ze jakas osoba mysli o mnie zle, ale coz Confused gry zaslonilem wtedy, jak mnie na skizo.org grupka gosci wkurzala wlasnie o ten gs Laughing i to bylo jak mialem 30k., a jak sam powiedziales, ten skok bo 2 tygodniach offline, byl z 60k Cool no ale jak sam napisales, pisanie nic nie zmieni, i tak mnie bedziesz miec za niewiadomo kogo, a gsa mi nagle nie odejmie Sad takze cu i eot Confused