Kurde, nie widzi mi się to. CytujJeśli chodzi o regulamin i styl moderowania uważam, że na początek powinien pozostać dość surowy (NIE baty, o których tu się wspominało), bo wiadomo, że tuż po fuzji będzie bajzel (chyba, że forum zostanie postawione od 0, o czym wolałabym nie słyszeć), a luźny regulamin + luźne moderowanie tylko pogorszy sytuację. Fuzyjne forum NADAL będzie reprezentowało magazyn, a więc punkt regulaminu "nie rób wiochy" jest jak najbardziej na miejscu. Może się komus nie spodobać, że moderacja będzie tępić przewinienia jak Domestos, ale chyba lepiej tak, niż z reprezentacyjnego miejsca poważnego magazynu w sieci miałoby sie zrobić gniazdo gimbusów, które gra na swoich konsolach brudnymi i klejącymi łapami, nie potrafi wymówić, a co dopiero poprawnie napisać tytułu gry, nie zna idei poprawności językowej i musi odpowiedzieć dosłownie na każdy post z przydrożną panią wbudowaną w zdanie.Podobnie jestem przeciwna wszelkim worom, siatkom i reklamówkom- ludzie to nie są posty na forum, tylko żywe osoby, które reagują na informacje, które do nich docierają; X w worku nazwie Y k*rwą, Y niby nie odpisze, ale nadal będzie pamiętał, co X o nim napisał, co prędzej, czy później odbije sobie dogryzieniem na szałcie, czy w jakimś innym temacie. Rozumiecie, o co chodzi? Robienie na siłę "burzy dla oczyszczenia atmosfery" po prostu nie działa tak, jak mialoby w założeniu działać.Co do struktury (pod)działów- cóż, tu pole do popisu, ale chyba nie ma zbyt wielu logicznych możliwości dla rozłożenia tematów po forum: albo tak, jak bylo kiedyś (gra w dziale tematycznym gatunku vs gra w dziale platformy, na która wyszła). Można co najwyżej pozmieniać nazwy działów, czy coś.
Jeśli chodzi o regulamin i styl moderowania uważam, że na początek powinien pozostać dość surowy (NIE baty, o których tu się wspominało), bo wiadomo, że tuż po fuzji będzie bajzel (chyba, że forum zostanie postawione od 0, o czym wolałabym nie słyszeć), a luźny regulamin + luźne moderowanie tylko pogorszy sytuację. Fuzyjne forum NADAL będzie reprezentowało magazyn, a więc punkt regulaminu "nie rób wiochy" jest jak najbardziej na miejscu. Może się komus nie spodobać, że moderacja będzie tępić przewinienia jak Domestos, ale chyba lepiej tak, niż z reprezentacyjnego miejsca poważnego magazynu w sieci miałoby sie zrobić gniazdo gimbusów, które gra na swoich konsolach brudnymi i klejącymi łapami, nie potrafi wymówić, a co dopiero poprawnie napisać tytułu gry, nie zna idei poprawności językowej i musi odpowiedzieć dosłownie na każdy post z przydrożną panią wbudowaną w zdanie.Podobnie jestem przeciwna wszelkim worom, siatkom i reklamówkom- ludzie to nie są posty na forum, tylko żywe osoby, które reagują na informacje, które do nich docierają; X w worku nazwie Y k*rwą, Y niby nie odpisze, ale nadal będzie pamiętał, co X o nim napisał, co prędzej, czy później odbije sobie dogryzieniem na szałcie, czy w jakimś innym temacie. Rozumiecie, o co chodzi? Robienie na siłę "burzy dla oczyszczenia atmosfery" po prostu nie działa tak, jak mialoby w założeniu działać.Co do struktury (pod)działów- cóż, tu pole do popisu, ale chyba nie ma zbyt wielu logicznych możliwości dla rozłożenia tematów po forum: albo tak, jak bylo kiedyś (gra w dziale tematycznym gatunku vs gra w dziale platformy, na która wyszła). Można co najwyżej pozmieniać nazwy działów, czy coś.
Niejaka Lady Luck
Cytat: Patosław w Listopada 12, 2008, 00:23:59 amNiejaka Lady Luck Lady Luck!! Stary spotkałem ją kiedyś osobiście, tak samo jak parę innych osób z tamtego forum, których ksywek nie pomnę. Siedzieliśmy na piwie, ja oni i moi kumple (ci byli z kolei byli bardzo normalni). Generalnie nie będę się wypowiadał
Co za pędzel to napisał?: Listopad 11, 2008, 23:20:59 pm"Poważny magazyn". I to mnie właśnie rozwala w neo, takie pozowanie na poważny periodyk, jakby prowadzony był przez bandę zgredów.
I to mnie właśnie rozwala w neo, takie pozowanie na poważny periodyk, jakby prowadzony był przez bandę zgredów.
Cytat: Patosław w Listopada 12, 2008, 00:17:52 amKurde, nie widzi mi się to. CytujJeśli chodzi o regulamin i styl moderowania uważam, że na początek powinien pozostać dość surowy (NIE baty, o których tu się wspominało), bo wiadomo, że tuż po fuzji będzie bajzel (chyba, że forum zostanie postawione od 0, o czym wolałabym nie słyszeć), a luźny regulamin + luźne moderowanie tylko pogorszy sytuację. Fuzyjne forum NADAL będzie reprezentowało magazyn, a więc punkt regulaminu "nie rób wiochy" jest jak najbardziej na miejscu. Może się komus nie spodobać, że moderacja będzie tępić przewinienia jak Domestos, ale chyba lepiej tak, niż z reprezentacyjnego miejsca poważnego magazynu w sieci miałoby sie zrobić gniazdo gimbusów, które gra na swoich konsolach brudnymi i klejącymi łapami, nie potrafi wymówić, a co dopiero poprawnie napisać tytułu gry, nie zna idei poprawności językowej i musi odpowiedzieć dosłownie na każdy post z przydrożną panią wbudowaną w zdanie.Podobnie jestem przeciwna wszelkim worom, siatkom i reklamówkom- ludzie to nie są posty na forum, tylko żywe osoby, które reagują na informacje, które do nich docierają; X w worku nazwie Y k*rwą, Y niby nie odpisze, ale nadal będzie pamiętał, co X o nim napisał, co prędzej, czy później odbije sobie dogryzieniem na szałcie, czy w jakimś innym temacie. Rozumiecie, o co chodzi? Robienie na siłę "burzy dla oczyszczenia atmosfery" po prostu nie działa tak, jak mialoby w założeniu działać.Co do struktury (pod)działów- cóż, tu pole do popisu, ale chyba nie ma zbyt wielu logicznych możliwości dla rozłożenia tematów po forum: albo tak, jak bylo kiedyś (gra w dziale tematycznym gatunku vs gra w dziale platformy, na która wyszła). Można co najwyżej pozmieniać nazwy działów, czy coś.Także teog, także ten. Czyli ostatecznie fuzja nie dojdzie do skutku. Całe GO dostanie bana (za tą właśnie KÓRWĘ którą wbudowałem w nawias) oraz za nazwanie kreska psem, co właśnie czynię i ostaną się tylko osoby światłe, kulturalne a przy tym przystojne. Mało rapu
UŻYJE MOCY 121 PLUSÓW ABY ZGŁADZIĆ TĄ KOBIETĘ
I za takie hasło już masz bana
Cytat: oscyp w Listopada 12, 2008, 00:24:53 amCytat: Patosław w Listopada 12, 2008, 00:17:52 amKurde, nie widzi mi się to. CytujJeśli chodzi o regulamin i styl moderowania uważam, że na początek powinien pozostać dość surowy (NIE baty, o których tu się wspominało), bo wiadomo, że tuż po fuzji będzie bajzel (chyba, że forum zostanie postawione od 0, o czym wolałabym nie słyszeć), a luźny regulamin + luźne moderowanie tylko pogorszy sytuację. Fuzyjne forum NADAL będzie reprezentowało magazyn, a więc punkt regulaminu "nie rób wiochy" jest jak najbardziej na miejscu. Może się komus nie spodobać, że moderacja będzie tępić przewinienia jak Domestos, ale chyba lepiej tak, niż z reprezentacyjnego miejsca poważnego magazynu w sieci miałoby sie zrobić gniazdo gimbusów, które gra na swoich konsolach brudnymi i klejącymi łapami, nie potrafi wymówić, a co dopiero poprawnie napisać tytułu gry, nie zna idei poprawności językowej i musi odpowiedzieć dosłownie na każdy post z przydrożną panią wbudowaną w zdanie.Podobnie jestem przeciwna wszelkim worom, siatkom i reklamówkom- ludzie to nie są posty na forum, tylko żywe osoby, które reagują na informacje, które do nich docierają; X w worku nazwie Y k*rwą, Y niby nie odpisze, ale nadal będzie pamiętał, co X o nim napisał, co prędzej, czy później odbije sobie dogryzieniem na szałcie, czy w jakimś innym temacie. Rozumiecie, o co chodzi? Robienie na siłę "burzy dla oczyszczenia atmosfery" po prostu nie działa tak, jak mialoby w założeniu działać.Co do struktury (pod)działów- cóż, tu pole do popisu, ale chyba nie ma zbyt wielu logicznych możliwości dla rozłożenia tematów po forum: albo tak, jak bylo kiedyś (gra w dziale tematycznym gatunku vs gra w dziale platformy, na która wyszła). Można co najwyżej pozmieniać nazwy działów, czy coś.Także teog, także ten. Czyli ostatecznie fuzja nie dojdzie do skutku. Całe GO dostanie bana (za tą właśnie KÓRWĘ którą wbudowałem w nawias) oraz za nazwanie kreska psem, co właśnie czynię i ostaną się tylko osoby światłe, kulturalne a przy tym przystojne. Mało rapu Czekaj, kto tutaj wysrywał psie kupy? Było coś takiego, nie?Ale jeŚli chodzi o to rozpamiętywanie, że ktoś ci pojechał to akurat jest prawda. Ja np. nigdy już nie zapomnę, że Mikes, Soul i Ibra to gnidy niewarte mojego splunięcia.
Cytat: Kresq w Listopada 12, 2008, 00:25:38 amCytat: Patosław w Listopada 12, 2008, 00:23:59 amNiejaka Lady Luck Lady Luck!! Stary spotkałem ją kiedyś osobiście, tak samo jak parę innych osób z tamtego forum, których ksywek nie pomnę. Siedzieliśmy na piwie, ja oni i moi kumple (ci byli z kolei byli bardzo normalni). Generalnie nie będę się wypowiadał KOLABORANT. Tfu!
Cytat: Mejs w Listopada 12, 2008, 00:27:13 amUŻYJE MOCY 121 PLUSÓW ABY ZGŁADZIĆ TĄ KOBIETĘ A propos, w sumie dawno Ci minusa nie pierdolnąwszy...Cytat: Patosław w Listopada 12, 2008, 00:28:23 amI za takie hasło już masz bana HaHAhA?
i co z ki_ki? Patoslaw?
Wszyscy jesteśmy Chrystusami, jakby nie było.
A teraz idę spać. Kresq mnie zranił, odechciało mi się żyć.
Cytat: Kresq w Listopada 12, 2008, 00:34:29 amWszyscy jesteśmy Chrystusami, jakby nie było.Ty jestes Judasz
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)LADY LUCK
Publiczne lizanie mi ch*** nie pomoże Ci w zrobieniu sobie ze mnie sprzymierzeńca :F
2. Shitting - myśle że boją się gówna3. Oscyp - myśle że boją się Oscypa
5. Wór - myśle że Wór będzie ostatnim bastionem prawdziwych twardzieli tego forum. Bo takich Matkojebców jak w Worze to próżno szukać w innych "siatkach".
PATI daj mi w pw, to co dostales od ki_ki w koncu to byl moj pomysl
Cytat: dark\ w Listopada 12, 2008, 00:44:40 amPATI daj mi w pw, to co dostales od ki_ki w koncu to byl moj pomysl Ech, pewnie gówno dostał...