Cytat: svonston w Listopada 12, 2008, 18:16:50 pmJa dałem.Jeszcze nie odwołałeś tego wrednego pomówienia w moją stronę jakobym to ja dawał Ci minusy.
Ja dałem.
Svona lubie więc nie oddam.
Nie odwołam póki się nie dowiem, kto dał, a jak widać boją się przyznać e-tchórze. Na razie jesteś głównym podejrzanym.
Cytat: svonston w Listopada 12, 2008, 18:19:29 pmNie odwołam póki się nie dowiem, kto dał, a jak widać boją się przyznać e-tchórze. Na razie jesteś głównym podejrzanym. Dałem Ci, głupku, linka, żebyś se sprawdził, ale jak widać, nie masz zamiaru.
dark (+60/-9) svonston (+221/-17) - swonston jest ql Dzisiaj o 11:53:46dark (+60/-9) svonston (+221/-17) - SAM JESTES CRAP!
Ekhm, dałeś mi minusika, nieszczery pędzlu, więc się goń.
Czołem młodzieży
A to żółte są w ogóle? XD
Cytat: svonston w Listopada 12, 2008, 19:10:04 pmA to żółte są w ogóle? XDNo właśnie nie wiem. Żółta to chyba "uciszony". Jest jeszcze stopień "moderowany", "zbanowany" i "ostrzeżony", ale na czym dwa pierwsze polegają, to nie mam pojęcia. Z przeniesieniem forum znikły podpisy i trzeba wszystko na ślepo robić. xd
Stalker ban?
No wiesz co Lupi Jak mogłeś dać mu tak- ot po prostu!
Że co że ja?Za co ?
Nie powiem trzeba mieć ładnie w głowie niepokolei żeby cokolwiek porównywać do Crysisa. Inna liga panowie.