Na gamikaze.pl lepiej. Forum gotowe jest, spam topic jest, działy konsolowe wieją pustkami więc trzeba zapełnić joł.
svonston to naprawdę suchar ... Twój e-wróg ? rotfl lol ... wyjdź na dwór, znajdź sobie dziewczynę, strzel piwo :tak: bo widać że poza firewalla niezbyt często wychodzić ...
No przeciez to jest dobijajace, mod piszacy ze przeklinanie i wzajemne pojazdy szkodzą forum i wywołują awantury. Czym było by gejmonli bez jechania stalkera, klócenia sie ze svonstonem, wzajemnym dogryzaniu kazdego kazdemu, bez tego bedzie zwykła papka dla nolife'owych cipek No ale lejdi lak bedzie zadowolona ze na forum porządek ;f
Panowie, to moga byc ostatnie dni/tygodnie spedzone razem...zalozmy sobie konta na gamikaze.pl i jak bedzie TEN DZIEN zalejemy nowy serwis!
Cytat: dark\ w Listopada 13, 2008, 23:01:25 pmPanowie, to moga byc ostatnie dni/tygodnie spedzone razem...zalozmy sobie konta na gamikaze.pl i jak bedzie TEN DZIEN zalejemy nowy serwis!Tam nie można dawać sobie plusików!
Cytat: Taikunsvonston to naprawdę suchar ... Twój e-wróg ? rotfl lol ... wyjdź na dwór, znajdź sobie dziewczynę, strzel piwo :tak: bo widać że poza firewalla niezbyt często wychodzić ...
Cytat: Lupi w Listopada 13, 2008, 22:56:13 pmCytat: Taikunsvonston to naprawdę suchar ... Twój e-wróg ? rotfl lol ... wyjdź na dwór, znajdź sobie dziewczynę, strzel piwo :tak: bo widać że poza firewalla niezbyt często wychodzić ...Dobre cnie?
Za avatar to ja się zrzekam moda na jego [ruszmuska] rzecz!
Cytat: tarniak w Listopada 13, 2008, 23:05:25 pmZa avatar to ja się zrzekam moda na jego [ruszmuska] rzecz!I tak nie dostaniesz moda na nowym forum, bo się wpie**alasz w kompetencje lewika, który sam ma je w dupie, ot co!
Cytat: tarniak w Listopada 13, 2008, 23:05:25 pmZa avatar to ja się zrzekam moda na jego [ruszmuska] rzecz!Wzruszyłem się ;( :* :* :*Wyjdź za mnie / Wejdź we mnie (?)
Proszę was dobrzy ludzie, podajcie mi linka do Gamikaze, bo coś mi przeglądarka fiksuje
http://forum.gamikaze.pl/: Listopad 13, 2008, 23:11:54 pmCytat: Patosław w Listopada 13, 2008, 23:07:55 pmProszę was dobrzy ludzie, podajcie mi linka do Gamikaze, bo coś mi przeglądarka fiksuje http://forum.gamikaze.pl/dawaj plusika ku**o!!a Mikes dalej z sikajacym Kirbym : Listopad 13, 2008, 23:12:21 pmo i Ibra juz na gamikaze
Wyślij mi zaproszenie Majkes na The Mejs pls bo już konsoli mi się nie chce włączać a widze że jedziesz z tym koksem. Polecam demo Left 4 Dead btw.