On gra ponoć w Banjo w co-opie, a tam troche inne zasady panują.
Cytat: tarniak w Listopada 17, 2008, 23:22:39 pmOn gra ponoć w Banjo w co-opie, a tam troche inne zasady panują.Ze starym buahahahahaha
On gra ponoć w Banjo w co-opie ze starym, a tam troche inne zasady panują.
Nie polecam grania z Mikesem. Najpierw mówi do mnie i Lupiego, że ma nas w dupie i idzie sam, a potem błaga nas o pomoc, jak go zombiaki dopadały. Noob.
Oj, oj, oj....Swoją drogą w Kingdom Hearts 2 też budowało się różne fajowskie statki.
Dobra cioty! Przyznam się, jak dostałem PS2 to miałem tylko jedną grę: EXTERMINATION. Bałem się w nią grać sam to grałem z tatą. Wy na bank też graliście w coś ze starymi ! NA BANK
Cytat: Mejs w Listopada 17, 2008, 23:32:18 pmDobra cioty! Przyznam się, jak dostałem PS2 to miałem tylko jedną grę: EXTERMINATION. Bałem się w nią grać sam to grałem z tatą. Wy na bank też graliście w coś ze starymi ! NA BANKWiadomo, tyle, że u mnie to przypadało gdzieś na ISS Pro 98.
Tarniak grał ze starym w Ace Combat 6!
Cytat: Kresq w Listopada 17, 2008, 23:30:09 pmOj, oj, oj....Swoją drogą w Kingdom Hearts 2 też budowało się różne fajowskie statki.pokaz swoj model
Zresztą nadmienię, iż łyknął wszystkie Tomb Raidery od 1 do 5, Gta3, Vice City, Silent Hilla 1 (na dwa zakończenia) RE 1 i 2 (3jki chyba nie skończył) - tyle pamiętam.
Pamiętam jak się wkurzyłem się na mamę gdy śmiała się ze sceny w FFX, w której Tidus uczy Yunę gwizdać - według niej wyglądało to idiotycznie
Cytat: Kresq w Listopada 17, 2008, 23:38:15 pmPamiętam jak się wkurzyłem się na mamę gdy śmiała się ze sceny w FFX, w której Tidus uczy Yunę gwizdać - według niej wyglądało to idiotycznie Tu by pasował jakiś kawał z "twoją starą", ale mamy już za dużo lat czy coś.
Cytat: tarniak w Listopada 17, 2008, 23:37:48 pmZresztą nadmienię, iż łyknął wszystkie Tomb Raidery od 1 do 5, Gta3, Vice City, Silent Hilla 1 (na dwa zakończenia) RE 1 i 2 (3jki chyba nie skończył) - tyle pamiętam.Twoja stara przeszła mario w lewo
Wiesz co Mikes, my się śmialiśmy z zazdrości, każdy z nas chce grać ze starymi
Cytat: dark\ w Listopada 17, 2008, 23:39:20 pmCytat: tarniak w Listopada 17, 2008, 23:37:48 pmZresztą nadmienię, iż łyknął wszystkie Tomb Raidery od 1 do 5, Gta3, Vice City, Silent Hilla 1 (na dwa zakończenia) RE 1 i 2 (3jki chyba nie skończył) - tyle pamiętam.Twoja stara przeszła mario w lewoku***, uderz w stół...
Cytat: tarniak w Listopada 17, 2008, 23:40:00 pmCytat: dark\ w Listopada 17, 2008, 23:39:20 pmCytat: tarniak w Listopada 17, 2008, 23:37:48 pmZresztą nadmienię, iż łyknął wszystkie Tomb Raidery od 1 do 5, Gta3, Vice City, Silent Hilla 1 (na dwa zakończenia) RE 1 i 2 (3jki chyba nie skończył) - tyle pamiętam.Twoja stara przeszła mario w lewoku***, uderz w stół... Oj, Tarniak, ostatnio wciąż jesteś uprzedzany i wyprzedzany.
Dajesz!