Gra ktos w pilke na kurniku?
Tak Stalker? A masz może jakiś free MSP?
Cytat: Mejs w Listopada 21, 2008, 20:37:01 pmTak Stalker? A masz może jakiś free MSP? Mejs, trzeba znać umiar.
Cytat: Lupi w Listopada 21, 2008, 20:37:32 pmCytat: Mejs w Listopada 21, 2008, 20:37:01 pmTak Stalker? A masz może jakiś free MSP? Mejs, trzeba znać umiar.No jakby ktoś mi ku*** dał chociaż jednego to może bym ten umiar poznał Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)To ma ktoś ?
ku*** ale ten mirrors edge trudny. Chwila nieuwagi i jeden koleś rozwala nas jednym strzałem. Na normalu. Pozatym mega, niektóre miejscówki wyglądają masakrycznie.mejs o ile pamietam zarzekałeś się że mnie pobijesz w GSie w weekend, noooob.
teraz sie ciesze na łikend, bo w koncu bede sie mogl wyspac
faktycznie, doskonale sie bawilem teraz sie ciesze na łikend, bo w koncu bede sie mogl wyspac
Cytat: juve26 w Listopada 21, 2008, 21:11:17 pmfaktycznie, doskonale sie bawilem teraz sie ciesze na łikend, bo w koncu bede sie mogl wyspac To teraz wyślij tą grę mi, za darmo, abym ja, mógł się tak doskonale pobawić
Cytat: juve26 w Listopada 21, 2008, 21:11:17 pmteraz sie ciesze na łikend, bo w koncu bede sie mogl wyspac A potem i tak będziesz mógł czitować dalej.
bede mogl dalaej ci dawac minusy
JuvePL to sęp Nie dajcie się wciągnąć w jego głupie gierki o plusy !
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 21, 2008, 21:22:31 pmJuvePL to sęp Nie dajcie się wciągnąć w jego głupie gierki o plusy ! O ku***, to kim ja jestem?
Dziwka
To nie moje ucho! Jestem blondynem