Ej, a tak swoją drogą - skoro moderacja może się wzajemnie banowań to ciekawe jak to jest z administracją.
Weź go Lupi odbanuj, bo zabiorą Ci moda i będzie kapa.
Ale coby dużo nie mówić, to z tego FlyJacka jest jełop do potęgi
Cytat: tarniak w Listopada 25, 2008, 22:19:29 pmWeź go Lupi odbanuj, bo zabiorą Ci moda i będzie kapa.Ja go nie odbanuję. Swoje sumienie mam czyste - zachował się jak cipa z wielokrotną ingerencją w cudze posty. Skoro już na tym forum moderuję to mam prawo się nie zgodzić na takie coś.
Cytat: Patosław w Listopada 25, 2008, 22:22:01 pmAle coby dużo nie mówić, to z tego FlyJacka jest jełop do potęgi Dude, jakie on cyrki wyrabiał na czacie skizo i na samym forum, to głowa mała.
Co np. robił?Mikes, fota mnie rozjebła
Cytat: Lupi w Listopada 25, 2008, 22:22:12 pmCytat: tarniak w Listopada 25, 2008, 22:19:29 pmWeź go Lupi odbanuj, bo zabiorą Ci moda i będzie kapa.Ja go nie odbanuję. Swoje sumienie mam czyste - zachował się jak cipa z wielokrotną ingerencją w cudze posty. Skoro już na tym forum moderuję to mam prawo się nie zgodzić na takie coś. wór ponoć niemoderowany
Mikes masz bardzo ładny Avatar NXE, strasznie mi się podoba Twoja e-facjata <zawstydzony>
Cytat: Mejs w Listopada 25, 2008, 22:24:17 pmMikes masz bardzo ładny Avatar NXE, strasznie mi się podoba Twoja e-facjata <zawstydzony>Twój za to niepodobny do ciebie ;/
Cytat: kamiiru w Listopada 25, 2008, 22:24:22 pmCytat: Lupi w Listopada 25, 2008, 22:22:12 pmCytat: tarniak w Listopada 25, 2008, 22:19:29 pmWeź go Lupi odbanuj, bo zabiorą Ci moda i będzie kapa.Ja go nie odbanuję. Swoje sumienie mam czyste - zachował się jak cipa z wielokrotną ingerencją w cudze posty. Skoro już na tym forum moderuję to mam prawo się nie zgodzić na takie coś. wór ponoć niemoderowanyEdycja postów = moderowanie. Naruszenie zasad.
Napisałem już administracji, jak wygląda sytuacja. Pozostaje pytanie czy Flyjack poskarży się Lewikowi czy Faxowi?
Cytat: Mikes w Listopada 25, 2008, 22:25:34 pmCytat: Mejs w Listopada 25, 2008, 22:24:17 pmMikes masz bardzo ładny Avatar NXE, strasznie mi się podoba Twoja e-facjata <zawstydzony>Twój za to niepodobny do ciebie ;/To ja sprzed roku
FlyJack (+8/-8) Kresq (+21/-2) - lol Dzisiaj o 21:44:47
Wiem jak wyglądasz adam i uwazam ze powinienes miec bardziej sciagnietą twarz, ciensze brwi, i brak sznyty na oku.
Cytat: Mikes w Listopada 25, 2008, 22:28:04 pmWiem jak wyglądasz adam i uwazam ze powinienes miec bardziej sciagnietą twarz, ciensze brwi, i brak sznyty na oku.Wow dzięki ! Sznyte to jest taki tribute dla Mufasy z Króla Lwa i Kakashiego z Naruto! A tamte dwie ciągnąłem troche randomowo, dziękuje za uwagę michał.
Co do FailJacka (u nas byl nazywany 'przelecianym jackiem') to za a takie samo zachowanie zostal zbanowany na skizo org, pozniej przylizal dupe skizowi i zostal odbanowany, ale pozniej podszywal sie pod administratora na czacie i dostal permanentnego bana.
Cytat: svonston w Listopada 25, 2008, 22:31:57 pmCo do FailJacka (u nas byl nazywany 'przelecianym jackiem') to za a takie samo zachowanie zostal zbanowany na skizo org, pozniej przylizal dupe skizowi i zostal odbanowany, ale pozniej podszywal sie pod administratora na czacie i dostal permanentnego bana. Nie zbanowałem go za zachowanie, ale za nadużywanie możliwości moderatora w sposób wybitnie żałosny.
Ładna z Ciebie dziewczynka mejs
Cytat: Diuk w Listopada 25, 2008, 22:28:37 pmŁadna z Ciebie dziewczynka mejs A ja nie wiem czy jesteś ładny, pokaż buzie