Gdyby nie włosy Kreska i jego gust muzyczny, to mógłbym stwierdzić, że jest scenowy z tymi tunelami. "Gdyby nie"...
Ogólnie to nic tam w tym spojlerze nie ma Ale magicznym sposobem podejrzałem obrazek i potwierdzam edit:O, teraz jest !
CZEŚĆ,mam kumpla w chinach. Chcemy se pograc w fife lub pes'a online i pogadac na headsecie. Co mam kupić czy uruchomic żeby to zrobić? Z góry dzieki za infopozdrawiam
"CZEŚĆ,mam kumpla w chinach. Chcemy se pograc w fife lub pes'a online i pogadac na headsecie. Co mam kupić czy uruchomic żeby to zrobić? Z góry dzieki za infopozdrawiam"-słownik
Cytat: narkoman w Listopada 26, 2008, 16:34:05 pm"CZEŚĆ,mam kumpla w chinach. Chcemy se pograc w fife lub pes'a online i pogadac na headsecie. Co mam kupić czy uruchomic żeby to zrobić? Z góry dzieki za infopozdrawiam"-słownik?
Cytat: svonston w Listopada 26, 2008, 15:52:28 pmCytat: MarcePan w Listopada 26, 2008, 15:51:48 pmO seksie wstydzę się rozmawiać. Nie zakisiles jeszcze? A Ty?
Cytat: MarcePan w Listopada 26, 2008, 15:51:48 pmO seksie wstydzę się rozmawiać. Nie zakisiles jeszcze?
O seksie wstydzę się rozmawiać.
Lupi, na głównej jest news że wychodzi poradnik do GTA IV, myślę że powinieneś zainwestować, co by znaleźć tego ostatniego pierzastego ch***
ze tak zacytuje slynnego owsika: jupijej
Cytat: svonston w Listopada 26, 2008, 17:19:10 pmze tak zacytuje slynnego owsika: jupijejTo nie był owsik.
;- \przperaszam
A jak mnie na dobre zbanują to z czego mnie zapamiętacie, czy po prostu o mnie zapomnicie ?
Marcepan, co z tymi zdjęciami twoimi i Londka?
Cytat: Miazga w Listopada 26, 2008, 17:33:05 pmMarcepan, co z tymi zdjęciami twoimi i Londka? MarcePan pewnie jeszcze nie wytrzeźwiał
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 26, 2008, 17:31:28 pmA jak mnie na dobre zbanują to z czego mnie zapamiętacie, czy po prostu o mnie zapomnicie ?Ja Cię będę pamiętał jako tego który miał największą dupę na GO znaczy NEO GO
Zrobiłem sobie tyle makaronu, że muszę żreć z miski, bo nie dysponuję odpowiednio ogromnym talerzem . Ubrudziłem dwa, testując czy się zmieści...
Cytat: tarniak w Listopada 26, 2008, 17:40:11 pmZrobiłem sobie tyle makaronu, że muszę żreć z miski, bo nie dysponuję odpowiednio ogromnym talerzem . Ubrudziłem dwa, testując czy się zmieści... Jaki makaron?
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 26, 2008, 17:31:28 pmA jak mnie na dobre zbanują to z czego mnie zapamiętacie, czy po prostu o mnie zapomnicie ?Ja zapamietam ;p hehe .. chyba na XBL nie masz bana cnie ?
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 26, 2008, 17:31:28 pmA jak mnie na dobre zbanują to z czego mnie zapamiętacie, czy po prostu o mnie zapomnicie ?Ja zapamiętam z Twojego romansu z Ibrą i waszego pedalstwa
Plissken , dawaj +
Obawiam sie, ze to moze byc podobne do tego:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Stalker w Listopada 26, 2008, 17:44:42 pmCytat: Soul hunter 16 w Listopada 26, 2008, 17:31:28 pmA jak mnie na dobre zbanują to z czego mnie zapamiętacie, czy po prostu o mnie zapomnicie ?Ja zapamietam ;p hehe .. chyba na XBL nie masz bana cnie ? Nie, nie, jeszcze nie raz zagramy Kupiłem konsole 27 grudnia 06 a oni mi powiedzieli że mi gwarancja wyszła i nie chcą naprawić napędu, muszę im wysłać paragon a nie mam skanera