Nie widze w tym nic śmiesznego
CytujNie widze w tym nic śmiesznego Nie chcesz o tym rozmawiać? Może masz mikrochuja?!
Chyba zmieniam forum tutaj już mi każdy jedzie od grubasa, teraz śmieją się z mojego sisiora, nie wiem gdzie pójdę ale chyba odchodzę
Mikes ma 186?
Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 27, 2008, 20:57:15 pmChyba zmieniam forum tutaj już mi każdy jedzie od grubasa, teraz śmieją się z mojego sisiora, nie wiem gdzie pójdę ale chyba odchodzę polecam głodówkę <ok>
Cytat: Kresq w Listopada 27, 2008, 20:54:28 pmMikes ma 186? 187. Bawi cie to, karle?
E, ta co wywija paluchem jest lepsza
Cytat: LesiuGR w Listopada 27, 2008, 20:58:04 pmCytat: Soul hunter 16 w Listopada 27, 2008, 20:57:15 pmChyba zmieniam forum tutaj już mi każdy jedzie od grubasa, teraz śmieją się z mojego sisiora, nie wiem gdzie pójdę ale chyba odchodzę polecam głodówkę <ok>Będzie miał potem jojo i rozpędzi się do 100 w mniej niż 5 sek.
Cytat: Kresq w Listopada 27, 2008, 20:57:51 pmE, ta co wywija paluchem jest lepszaJa bym ją chętnie zobaczył jak czymś innym kręci
Poszła skarga na was, inkwizytor FAX się wami zajmie, że się ze mnie śmiejecie
Gdzie jest Twój stary ?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tu jest Twój stary, a gdzie jest jego stary ? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tu jest jego stary A stara ? Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)TUTAJ STARA JEST