Znalazłem sposób na Allanta - wbiłem do walki i zobaczyłem, że mogę mu posłać strzałę w głowę, która wystaje zza schodów. Cheap'owaty sposób ale zobaczymy ;] Na razie nie udało mi się go zabić samymi strzałami, ponieważ potem już nie trafiały. Zostaje dokończenie walki w tradycyjny sposób. Zauważyłem też, że Patches już mi nie sprzedaje White Arrow. Szkoda, bo dobry damage robiły Allantowi.
Wiadomość scalona: [time]Sierpień 08, 2011, 15:56:23 pm[/time]Ok, rozwaliłem Allanta. Mam pytanie, już byłem na dole przy Old One ale wróciłem do Nexusa. Mam przy sobie ok. 100 tys. dusz i chciałbym je użyć, by podbić lvl. Czy teraz jak podejdę do Maiden in Black stojącej na dole w wodzie będę mógł je wymienić na lvl, czy od razu fight? Rozumiem, że dusze demonów, które trzymam u gościa w Nexusie przejdą do NG+?
Wiadomość scalona: Sierpnia 08, 2011, 18:10:09 pmUkończyłem i ja. W końcu po ponad roku od zakupu. Szczerze powiedziawszy spodziewałem się jakiegoś wymagającego pojedynku na sam koniec, a tu po prostu postawienie kropki nad "i". Na liczniku miałem trochę ponad 50h oraz 82 SL. Cóż mogę napisać, jednym słowem świetna gra i genialne przeżycia towarzyszące jej przechodzeniu. Jeżeli znajdę czas to może powoli będę sobie dziubał w NG+ (jak ktoś chętny to możemy popykać jakieś co-opy; w końcu zobaczę jak to wygląda
, pozdobywać ominięte itemy, ulepszyć bronie, pokonać Dorana i odkrywać tajemnice tej wspaniałej gry.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że za 2 miesiące kolejna przygoda, która zapowiada się jeszcze lepiej.
Nie pozostaje nic innego jak odpalić soundrack z edycji kolekcjonerskiej i delektować się wspomnieniami.