ja nie wiem,tyle o tej grze bylo a on wyskakuje ze nie ma pauzy-ale szok , teraz jeszcze pewnie odkryje ze jak zginie to straci wszystkie dusze..ale tak ma byc,wiec nic nie boj
ech....tak jest jak ktos kupi gre po samym filmiku
acha a temu co sie zapytal czy DS to taki diablo, to od razu bym wyslal pare listow ze specjalnymi dodatkami- dlaczego jest tak ze niektorzy belkocza tylko dla samego belkotania,zamiast poczytac fora niz zadawac idniotyczne pytania itp itd, a tak robia burdel i wkurzaja..wiem wiem za duzo wymagam ,w koncu kazdy tu ma dostep ci najmlodsi tez
dlaczego tak pisze?? bo sie wkurzam na ignorancje ludzka- DS to nie tytul dla kazdego, to gra dla twardzieli co nie placza po 100'ej smierci i graja dalej,a w tej grze umrzecie spoooooro razy ale w zamian bedziecie smakowac gre uczac sie grac poprzez kolejna smierc.Nie ma podpowiedzi co robic itp, trzeba kombinowac a to juz dla casuali prawdziwe wyzwanie, wiec ci co mysla ze przejda gre w 10h niech odrazu ida na jakies badania i zakupia litry nerwosolu bo to nie gra dla nich-potem z bekem beda narzekac jaka ta gra zla i niedobra,wiec przestrzegam- trzymajcie sie od tej gry z daleka i zaoszczedzcie kase
a juz wogole nie zagladajcie tutaj bo i mi nerwy wysiada.
Maqiq- ta gra ma tyle wspolnego z diablo co ty z checia do poszukania na necie postow ludzi co juz przeszli ta gre, diablo to gra dla "graczy" od 5 roku zycia w zwyz-tyle az w diablo kombinowania, wiec nie wyjezdzaj z takimi tekstami.
bronie tej gry bo cholera jasna , za malo jest takich produkcji, nie chodzi o wyski poziom trudnosci ale o pozostawienie gracza samemu sobie, bez podpowiedzi i prowadzeniu za raczke, o akcjach ze uratowany npc pozabija ci innych npc'ow a tego sie wcale spodziewac nie bedziesz i to takich ktorzy wydaja sie nierozerwalni z gra-gra zaskauje i daje nam mozliwosc samemu odkrycia tajemnic,ale do tego trzeba nerwow i jeszcze raz nerwow
no najwazniejsze ,jest spuscizna po slabo popularnej serii na zachodzie "kings field' a bardzo popularnej w Japoni,dlatego tak olali zachodnich graczy, wiedzieli ze wiekszosc z nich nie nada sie do tej gry
...mieli racje
i to tyle...ide bo mnie kurzacie.....wszyscy