Autor Wątek: Nowy Syndicate rzekomo w drodze  (Przeczytany 3356 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
Nowy Syndicate rzekomo w drodze
« dnia: Października 18, 2008, 09:58:09 am »
Jak dowiedzieli się nieoficjalnie dziennikarze jednego z brytyjskich serwisów, Electronic Arts planuje wskrzesić markę Syndicate. Za nową odsłoną słynnej serii ma stać ekipa Starbreeze.
Istnieje spora szansa, że marka Syndicate zostanie na powrót powołana do życia. Jak donoszą informatorzy brytyjskiego serwisu CVG, firma Electronic Arts już wkrótce ogłosi prace nad tym tytułem! Mają one rzekomo trwać w studiu Starbeeze, odpowiedzialnym m.in. za Kroniki Riddicka czy The Darkness.
Dlaczego akurat tam? Ponieważ ekipa ta zawarła w lutym bieżącego roku umowę z Electronic Arts, na mocy której ma wskrzesić jedną z legendarnych marek "Elektroników". Gdy tylko pojawiły się doniesienia na temat tego porozumienia, głównymi typami na giełdzie graczy były System Shock oraz... właśnie Syndicate.
Już wtedy dyrektor wykonawczy szwedzkiego studia, Johan Kristiansson, ujawnił, że prace nad grą o nazwie kodowej Project RedLime trwają w najlepsze, a "EA daje nam czas do udoskonalenia naszej wizji. Jesteśmy podekscytowani faktem nadania nowej perspektywy i innowacji w zakresie rozgrywki tej uwielbianej fikcji". Żadnych szczegółów wtedy jednak nie ujawniono, nie poznaliśmy ich zresztą po dziś dzień.
Z pewnością wieść o ogłoszeniu prac nad nowym Syndicate'em ucieszyłaby wielu graczy - wszak słynna przed laty marka wciąż ma rzesze wielbicieli. Tymczasem ostatnie wejście na rynek zaliczyła ona w roku 1996 za sprawą Syndicate Wars, pełnoprawnej kontynuacji wydanego w 1993 roku hitu Bullfrog Productions z Peterem Molyneux na czele.
http://www.gram.pl/news_8g3fH,m6_Nowy_Syndicate_rzekomo_w_drodze.html

_Music

• Łajka
  • Reputacja: 0
Odp: Nowy Syndicate rzekomo w drodze
« Odpowiedź #1 dnia: Października 18, 2008, 10:14:33 am »
Patrząc na to co się dzieje z takimi wskrzeszeniami teraz, to można byc pełnym obaw co wyjdzie z tej kultowej gierki.

Usagi

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2008, 18:48:06 pm »
Patrząc na to co się dzieje z takimi wskrzeszeniami teraz, to można byc pełnym obaw co wyjdzie z tej kultowej gierki.

Dokładnie...Ach przypomniały mi się czasy Syndicate na kochanej i niezapomnianej amisi 1200 :oops:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2008, 20:14:34 pm »
Zrobią z niej FPSa :eek:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Października 18, 2008, 20:15:22 pm »
Zrobią z niej FPSa :eek:
Na Unreal Engine 3.

Usagi

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Października 18, 2008, 22:14:04 pm »

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #6 dnia: Października 18, 2008, 23:29:54 pm »
Cholera a ja nie mam zielonego pojęcia co to te Syndicate. Może i lepiej, bo jak gra była by kiepska to nie czół bym wkurzenia.

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #7 dnia: Października 19, 2008, 00:25:29 am »
Cholera a ja nie mam zielonego pojęcia co to te Syndicate. Może i lepiej, bo jak gra była by kiepska to nie czół bym wkurzenia.
HERETYK! SPALIĆ GO! A tak na poważnie to biegnij po Dos Box'a i ściągnij skądś te 10MB czystego miodu.

Nigdy nie skończyłem całego Syndicate, zawsze zawalałem misję w Urugwaju. :x

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 82
« Odpowiedź #8 dnia: Października 19, 2008, 11:39:18 am »
A ja chcę żeby go zrobili. Nie zrobią go na UE3, bo EA ma swój silnik, lepszy - ten z Dead Space.
Zrobią z tego grę FPP/TPP z elementami crpg i będę w niebie.
Reszta niech dalej narzeka. :D

3DS Friend Code: 3926-8253-1279
http://backloggery.com/marcinczpl