Głosów w sumie: 78
Narobię w majtki jak EA zapowie nowego SSX'a!
Cytat: cappo w Maja 28, 2009, 22:49:36 pmNarobię w majtki jak EA zapowie nowego SSX'a! Jeżeli tak się stanie to nie wiem... Będę wielbił EA do końca życia.Niestety marne są szanse...
Cytat: Ryo w Maja 28, 2009, 22:51:02 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 22:49:36 pmNarobię w majtki jak EA zapowie nowego SSX'a! Jeżeli tak się stanie to nie wiem... Będę wielbił EA do końca życia.Niestety marne są szanse...Dlaczego marne? Wiesz coś czego ja nie wiem? ;>
A mi się wydaje że wręcz przeciwnie i szanse są spore. Znana marka jest, wiec EA tak dużo by nie straciło w trudnych czasach kryzysu...a i pewnie wyda na wszystko co się rusza więc jak nie zarobi na PS3 i X360 to na Wii czy innym tosterze.
Cytat: cappo w Maja 28, 2009, 22:53:24 pmCytat: Ryo w Maja 28, 2009, 22:51:02 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 22:49:36 pmNarobię w majtki jak EA zapowie nowego SSX'a! Jeżeli tak się stanie to nie wiem... Będę wielbił EA do końca życia.Niestety marne są szanse...Dlaczego marne? Wiesz coś czego ja nie wiem? ;>Stary news, który mnie zaniepokoił...http://archiwum.polygamia.pl/nie-bedzie-nowych-ssxow: Maj 28, 2009, 22:58:13 pmCytat: Solid Snake 1989 w Maja 28, 2009, 22:57:06 pmA mi się wydaje że wręcz przeciwnie i szanse są spore. Znana marka jest, wiec EA tak dużo by nie straciło w trudnych czasach kryzysu...a i pewnie wyda na wszystko co się rusza więc jak nie zarobi na PS3 i X360 to na Wii czy innym tosterze. No niby była ukryta zapowiedź w Burnout Paradise, gdzie Mac dzwonił do dj Atomika i mówił, ze śnieg spadł w tym roku na stoki...
Cytat: Ryo w Maja 28, 2009, 22:59:26 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 22:53:24 pmCytat: Ryo w Maja 28, 2009, 22:51:02 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 22:49:36 pmNarobię w majtki jak EA zapowie nowego SSX'a! Jeżeli tak się stanie to nie wiem... Będę wielbił EA do końca życia.Niestety marne są szanse...Dlaczego marne? Wiesz coś czego ja nie wiem? ;>Stary news, który mnie zaniepokoił...http://archiwum.polygamia.pl/nie-bedzie-nowych-ssxow: Maj 28, 2009, 22:58:13 pmCytat: Solid Snake 1989 w Maja 28, 2009, 22:57:06 pmA mi się wydaje że wręcz przeciwnie i szanse są spore. Znana marka jest, wiec EA tak dużo by nie straciło w trudnych czasach kryzysu...a i pewnie wyda na wszystko co się rusza więc jak nie zarobi na PS3 i X360 to na Wii czy innym tosterze. No niby była ukryta zapowiedź w Burnout Paradise, gdzie Mac dzwonił do dj Atomika i mówił, ze śnieg spadł w tym roku na stoki...Oby tego śniegu było bardzo dużo. Do dupy, że nie mam wstecznej kompatybilności w mojej PS3 : Maj 28, 2009, 22:04:32 pmTak sobie teraz wyobraziłem, że na konferencji M$ będzie zapowiedź SSXa tylko na x360. Wtedy też narobiłbym w majtki
OŻESZ! tyle grałem w BP a nigdy tego nie słyszałem Czyli nowy SSX na zimę OJAOJAOJA!!!! OJA!!!!!!!!!!!!!
Cytat: cappo w Maja 28, 2009, 23:14:20 pmOŻESZ! tyle grałem w BP a nigdy tego nie słyszałem Czyli nowy SSX na zimę OJAOJAOJA!!!! OJA!!!!!!!!!!!!!Tylko, ze demo było w tamtym roku...
Cytat: Ryo w Maja 28, 2009, 23:18:50 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 23:14:20 pmOŻESZ! tyle grałem w BP a nigdy tego nie słyszałem Czyli nowy SSX na zimę OJAOJAOJA!!!! OJA!!!!!!!!!!!!!Tylko, ze demo było w tamtym roku...To było z dema?
What's got us extra excited about the demo though is something entirely unrelated to Burnout. While it was great to discover that SSX3's DJ Atomika has made a transfer over to Crash FM from Radio Big, we found our already sizeable grins doubling in width when said voice of extreme racing games mentioned getting a message from the one and only Mac Fraser.To the uninitiated, Mac Fraser is a playable character in SSX3, arguably still the pinnacle of EA's gloriously extravagant snowboarding series. Mac's message? That the snow on the mountain is falling and should be ready to ride by winter. Now we might be wrong, but we strongly suspect that that's confirmation that the next SSX game is heavily in production. It's not clear whether Mac was refering to this winter just underway or the end of next year, but either way, if we're right then we might be due an announcement of a next gen installment of one of our favourite franchises very soon.
Cytat: cappo w Maja 28, 2009, 23:20:46 pmCytat: Ryo w Maja 28, 2009, 23:18:50 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 23:14:20 pmOŻESZ! tyle grałem w BP a nigdy tego nie słyszałem Czyli nowy SSX na zimę OJAOJAOJA!!!! OJA!!!!!!!!!!!!!Tylko, ze demo było w tamtym roku...To było z dema?Tak.
Cytat: Ryo w Maja 28, 2009, 23:21:05 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 23:20:46 pmCytat: Ryo w Maja 28, 2009, 23:18:50 pmCytat: cappo w Maja 28, 2009, 23:14:20 pmOŻESZ! tyle grałem w BP a nigdy tego nie słyszałem Czyli nowy SSX na zimę OJAOJAOJA!!!! OJA!!!!!!!!!!!!!Tylko, ze demo było w tamtym roku...To było z dema?Tak.To po co mnie hajpujesz? A już dałem Ci plusa JA CHCĘ ZAPOWIEDŹ NOWEGO SSXA NA E3! :[
W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego, BŁAGAM o SSX'a nowego.
Rumor: Epic to Announce PS3 Exclusivehttp://www.n4g.com/events_e32009/News-336357.aspx
DISSIDIA FINAL FANTASYFINAL FANTASY XIIIFINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES: THE CRYSTAL BEARERS FRONT MISSION EVOLVEDKINGDOM HEARTS 358/2 DaysNIERORDER OF WARSUPREME COMMANDER 2FINAL FANTASY IV: THE AFTER YEARS FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES: My Life as a Darklord
Line-up Square:http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Providence-Video-Game-Examiner~y2009m5d29-Square-Enix-Reveals-E3-LineUpCytujDISSIDIA FINAL FANTASYFINAL FANTASY XIIIFINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES: THE CRYSTAL BEARERS FRONT MISSION EVOLVEDKINGDOM HEARTS 358/2 DaysNIERORDER OF WARSUPREME COMMANDER 2FINAL FANTASY IV: THE AFTER YEARS FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES: My Life as a Darklord
Capcom has had a grand old time teasing its secret E3 game. A few days ago, Christian Svensson actually stated that there had been a change of plans and that the title would hopefully surprise gamers. Now, via Capcom?s twitter account, one last hint was released.?Capcom Mystery Game #2: all (well, some) secrets will be revealed Tuesday morning! No more hints!?So, Capcom will begin to reveal their secrets starting Tuesday morning. But according to the notice above, there will be more goodies to follow.
Nie jestem pewien, ale chyba gametrailers miało w zeszłych latach do ściągnięcia całe konferencje. Na pewno wiem, że któryś z tych większych serwisów (Gametrailers, GameSpot, IGN) miał wszystkie konferencje.
A few hours ago we had announced a possible new title exclusively for the PS3 from Epic Games. Now it's official. SCEA (Sony Computer Entertainment America), once again, announcing a new game for his press conference. This new title will be developed by Epic Games and will be a Horror game. This is only the second game to arrive on PlayStation 3 by Epic Games and will be exclusive. They are given little information, but we know that the developers are trying to create a more refined engine physical than Gears of War 2.
Now official: Epic Games is really working on a PS3 exclusive horror gameThe italian site Evereye has just received confirmation from SCEA that Epic Games is indeed working on a horror title, exclusive to PS3. The game will be showcased during Sony's E3 press conference. Details are scarce as of right now, but apparently Epic has succeeded in building a graphic and phisic engine wich is superior to Gears of War 2.
Nie wiem czy jest to wiarygodne źródło - ale wrzucić nie zaszkodzi...
Wczorajsza plotka okazała się nieprawdziwa - Epic wcale nie pracuje nad grą na wyłączność na PS3. Tak taką sprawę skomentowała dla serwisu Planet Gears of War Dana Cowley, dyrektor ds. PR-u.
Rumors of questionable origin have surfaced claiming that Epic Games has been working on a PS3-exclusive horror to be announced at next week's E3 expo. There were even some dubious claims of a confirmation by SCEA.We asked Epic for an official comment on these rumors, and PR director Dana Cowley got back to us, describing these rumors simply as "false".