Głosów w sumie: 78
Cytat: punisher85 w Czerwca 01, 2009, 20:22:13 pmprziec to nie był gameplay co ten koleś pokazał...do tego gdzie zniszczenia jak koziołkował....Jeśli gra właściwa będzie tak wyglądać to wypas,na razie wielkie niewiadomaDalej Ubisoft ratuje M$ bo tylko Splinter jest wypaśnyTo był gameplay.Zniszczenia jak się stuknął .Czy ty oglądasz tą samą konferencję?
prziec to nie był gameplay co ten koleś pokazał...do tego gdzie zniszczenia jak koziołkował....Jeśli gra właściwa będzie tak wyglądać to wypas,na razie wielkie niewiadomaDalej Ubisoft ratuje M$ bo tylko Splinter jest wypaśny
Solid Snake - ja rozumiem ze posiadasz kuwa ps3, ale uspokoj sie chociaz do konca konferencji...
Cytat: Sora w Czerwca 01, 2009, 20:24:52 pmSolid Snake - ja rozumiem ze posiadasz kuwa ps3, ale uspokoj sie chociaz do konca konferencji...popieram
Pokazuja video mode do robienia filmikow
ja nie mam zamiaru wszystko krytykowac w przeciwienstwie do ciebie, bo nie mam klapek na oczach
Homeworld??
A co z Mass Effect?Grafa w nowym Halo chyba daje radę. Nie grałem w 3 więc nie mam porównania. Ale w tej słabej jakości nawet wygląda toto nieźle.
Cytat: blach0r w Czerwca 01, 2009, 20:31:31 pmHomeworld??Tego nie robiło Bungie.