Głosów w sumie: 78
Dziś oczekuje, że wyjdzie Tretton i powie: - "Slyszalem, że wczoraj nasza konkurencja pokazała grę wyścigową...Panie i Panowie oto GT 5"Po czym dostajemy gameplay: Nissan Skyline zapieprza tunelem, tunel się kończy - na zewnątrz leje deszcz, auto dostaje podmuch wiatru z boku, wpada w poslizg na mokrej nawierzchni i rozpieprza się o najbliższą bandę. Tak to ma wyglądać!
Prędzej katus mi wyrośnie
Cytat: A-n w Czerwca 02, 2009, 10:41:20 amDziś oczekuje, że wyjdzie Tretton i powie: - "Slyszalem, że wczoraj nasza konkurencja pokazała grę wyścigową...Panie i Panowie oto GT 5"Po czym dostajemy gameplay: Nissan Skyline zapieprza tunelem, tunel się kończy - na zewnątrz leje deszcz, auto dostaje podmuch wiatru z boku, wpada w poslizg na mokrej nawierzchni i rozpieprza się o najbliższą bandę. Tak to ma wyglądać! Tak, na pewno tak będzie. Oj, tak.
Cytat: Rafael25PL w Czerwca 02, 2009, 10:50:42 amPrędzej katus mi wyrośnie Jak pokażą, to zrobisz zdjęcie, jak Ci wyrósł.
Każdy piszę że można zapomnieć o GT5, a jednak mam wrażenie jakby każdy z tych niedowiarków w duchu liczył że jednak się pojawi, c'nie MarcePan?
Wujku jakby się pojawiło GT5 to bym się obsrał na miętowo ze szczęścia. Nie muszą pokazywać zniszczeń. Chce zobaczyć Trial Mountain, Deep Forest czy Special Stage Route 5 w deszczu i mi wystarczy.
Wczoraj przeczuwałem w mych biednych kościach MGS'a na xO i sprawdziło się Dzisiaj mówię Wam, Sony nie słynie z żadnych ultra niespodzianek, ale dzisiejsza konferencja można kopnąć nas mocno w jaja. Czuje jakąś mega niespodziankę w powietrzu.
Cytat: Diuk w Czerwca 02, 2009, 10:59:57 amWczoraj przeczuwałem w mych biednych kościach MGS'a na xO i sprawdziło się Dzisiaj mówię Wam, Sony nie słynie z żadnych ultra niespodzianek, ale dzisiejsza konferencja można kopnąć nas mocno w jaja. Czuje jakąś mega niespodziankę w powietrzu.Jednak MW2 eksluzywne dla PS3
Cytat: Wooyek w Czerwca 02, 2009, 11:01:34 amCytat: Diuk w Czerwca 02, 2009, 10:59:57 amWczoraj przeczuwałem w mych biednych kościach MGS'a na xO i sprawdziło się Dzisiaj mówię Wam, Sony nie słynie z żadnych ultra niespodzianek, ale dzisiejsza konferencja można kopnąć nas mocno w jaja. Czuje jakąś mega niespodziankę w powietrzu.Jednak MW2 eksluzywne dla PS3 To będzie twoja druga gra na PS3
Cytat: Diuk w Czerwca 02, 2009, 11:02:42 amCytat: Wooyek w Czerwca 02, 2009, 11:01:34 amCytat: Diuk w Czerwca 02, 2009, 10:59:57 amWczoraj przeczuwałem w mych biednych kościach MGS'a na xO i sprawdziło się Dzisiaj mówię Wam, Sony nie słynie z żadnych ultra niespodzianek, ale dzisiejsza konferencja można kopnąć nas mocno w jaja. Czuje jakąś mega niespodziankę w powietrzu.Jednak MW2 eksluzywne dla PS3 To będzie twoja druga gra na PS3 Mam ich 15 To będzie 16
Cytat: Wooyek w Czerwca 02, 2009, 11:04:18 amCytat: Diuk w Czerwca 02, 2009, 11:02:42 amCytat: Wooyek w Czerwca 02, 2009, 11:01:34 amCytat: Diuk w Czerwca 02, 2009, 10:59:57 amWczoraj przeczuwałem w mych biednych kościach MGS'a na xO i sprawdziło się Dzisiaj mówię Wam, Sony nie słynie z żadnych ultra niespodzianek, ale dzisiejsza konferencja można kopnąć nas mocno w jaja. Czuje jakąś mega niespodziankę w powietrzu.Jednak MW2 eksluzywne dla PS3 To będzie twoja druga gra na PS3 Mam ich 15 To będzie 16 Piętnaście kopii COD 4? Fan
Wujek, ja świruje nie musisz fotek dawać Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Poza tym, brak karteczki "Wooyek" na tle gier
moze pokaze ps3 slim ? czy to nie jest raczej mozliwe ?.
Cytat: b4rt3k w Czerwca 02, 2009, 11:33:06 ammoze pokaze ps3 slim ? czy to nie jest raczej mozliwe ?.Wątpie. Co najwyżej pokażą nowe sterowanie 'a la dwa wiiloty w dłoni'.
Cytat: Mikazuki w Czerwca 02, 2009, 11:35:28 amCytat: b4rt3k w Czerwca 02, 2009, 11:33:06 ammoze pokaze ps3 slim ? czy to nie jest raczej mozliwe ?.Wątpie. Co najwyżej pokażą nowe sterowanie 'a la dwa wiiloty w dłoni'.przecież to taka wiocha, że Sony na pewno nie pójdzie w tym kierunku
ciekawe czy beda tabelki, wykresy, dane na 30min, bo to u microsoftu bylo na plus ze zero jakis danych tylko gry i uslugi
no. fajnie by bylo np. nowy riddick w pelnym 3d z okularami na glowie
Jakie multi?