Ja powiem tak, konferencja taka sobie (chodzi mi o przebieg i prezencje) Line-up dla psp swietny,troche pozno, ale lepiej pozno niz wcale. Na PS3 z nowosci to tylko te wyscigi ala LBP nowe i FFXIV Online, ktore IMO i tak bedzie multiplatformowe, bo koles sam powiedzial ze Sony bedzie jedyna platforma w 2010 roku na ktorej bedzie mozna zagrac. Jesli sie okaze ze gierka jest bardzo podobna do XI to ja podziekuje z miejsca. Co jeszcze na GoW lekko sie zawiodlem, liczylem naprawde na wiele wiecej, nie jest zle, ale GoW3 wyglada jak stary GoW tylko troszeczke ladniejszy, GT5 pomijam, Last Guardian IMO zrobil na mnie najwieksze wrazenie, i to wlasnie dla tej gry kupie PS3, reszta jakos mnie nie rusza. FFXIII bardzo ladne i zapowiada sie cholernie klimatycznie. Mowilo sie cos o ex od Rockstar no i sie potwierdzilo, teraz wiadomo ze chodzilo o Agent. Epic nie bylo czyli ten horror nie koniecznie musi byc EX dla PS3. Ogolnie wszystko na plus, i mimo ze ten nowy kontroler bardzo smiesznie wyglada to moze cos z tego bedzie. KonferencjiNInny nie ogladalem, ale MS i Sony spisali sie wysmienicie.