Kresq - nie próbuj tego bronić. To jest FAIL i tyle.
Nie próbuję tego bronić. Sądzę, że zarówno Konami, jak i Ubisoft i Square-Enix zrobiły MS w bambuko
(kolejno: Kojima i jego zapowiedź, a później dowiadujemy się, że nawet niewiele będzie miał z tym wspólnego; prezentacja gameplayu na konf. Sony, a u MS tylko trailer, który już był właściwie znany; jakieś nędzne krótkie demko FFXIII u MS, na konferencji Sony - całkiem fajna prezentacja).
Ale pisanie: "ej, e no, chcecie zobaczyć śmieszny filmik????", a później wstawianie tego linka +
- dla mnie to jest nieśmieszne i prawie tak samo żałosne jak ta "prezentacja" tytułu Kojimy na konferencji MS. Chociaż w sumie to już zależy od tego, jakie kto ma poczucie humoru. Ale w tym przypadku tu aż bije twoje uwielbienie do Sony, więc średnio obiektywny jest ten humor...
Ten koleś z M$ rozbroił mnie swoją nie wiedzą.. i jeszcze w dodatku mowa była o MGS: Rising.
Człowieku, jaką niewiedzą?? Ty jeszcze nie rozumiesz, że przeprowadzając taką konferencję zarówno MS jak i Sony mają zapięte na ostatni guzik? Wszystko tam jest wyreżyserowane, każdy wie kto co powie w danej chwili. Ten koleś był poinformowany dokładnie o tym, co to za tytuł i jak ta rozmowa się potoczy (dlatego śmieszą mnie te udawane zaskoczenia i zachwyty konfenansjerów na tego typu imprezach). Więc teraz to twoje gadanie co najwyżej rozbraja...
Sprawa jest prosta z punktu widzenia gracza:
chcesz true MGS experience?
MUSISZ kupić PS3 oraz PSP...
Kresq, zgadzasz się?
Zgadzam się, niewątpliwie tak jest.