To chociaż zbieraj.
No pewnie odkladam. Teraz troche cienko z kasa bedzie . Czuje ze moze juz po lutym cos bedzie ok , ale glowy nie dam sobie upitolic .
: Styczeń 10, 2009, 22:16:24 pm
Kupno po raz 2 X0 odpada ;/ Szkoda kasy
Czekaj może cena Ps3 spadnie.
Heheh o 100 zl ;p
Xo już mnie zdążył znudzić, za długo już go mam a jakbym miał ps3 to najpierw by był szał
Mnie X0 nie nudzi ;/ Gralem az milo , fajowo sie ustawialo na mecze w GOWa ! Super ekipa tyle smiania cos fajnego . Heheh jak przypomne sobie moja pierwsza ustawke ze ekipa w gersy albo z Bloo i Redem w BFa to smiech for ever . GOW1 - " Stalker biegnie z pila !! Aaaa " hahaha . COD4 z Lukasem - Biegniemy razem , wszyscy padaja kolo nas jak muchy a my sie klocimy kto ma wiecej killi i lepiej gra . Pamietam jak zawsze sie wkurzalem jak tracilem leb przez Szmajdzikka . Biegne biegne bam, headshot . Soulem tez byly jajca w GOWa i CODa moze tez pamieta jakies akcje . Zaloga duza , zgrana z kupa smiechu . Mogl bym liczyc osoby z ustawek z ktorymi sie swietnie bawi , jest ich masa , ale kazdy oryginalny
Na PSN też się ktoś znajdzie.
Nie wiem , moze . To nie to samo
. Ja jak gram z tymi ludzmi i gadam z nimi to mam odpal na highu az czasami lubie sobie ... pospiewac
. ReD malo z nami grywa , ale jak wejdzie to ja kwicze na glebie , szczegolnie jak zacznie sie smiac
. Pamietam 1st mecz Lukasa w CODa
POK , Soul i reszta napier**laja do przodu . Ja do Lukasa mowie : " No , teraz pokaze Ci jak gra snajper . Rob to co ja " Ide z Lukasem w jakies trawsko i poszedlem dalej , pozniej jakos wrocilem a Lukas w tym samym miejscu
. Pozniej sie wyskilowal
Lukas dobrze gra w duzo gierek ale jakos sie tak podzielilismy grami , on GOW ja COD
. Pamietam jak nie mialem HSa
. Aahh mozna by wspominac akcje caly czas .
: Styczeń 10, 2009, 22:35:46 pm
Mnie nie ma, mówiłem już
Ahh mowiles i to boli
Na PSN nigdy juz nie pogram z ta ekipa
.