Cytat: dark\ w Stycznia 13, 2009, 17:50:47 pmCytat: svonston w Stycznia 13, 2009, 17:50:09 pmJa też bym nie pożyczył, bo najczęściej w zeszytach nic nie mam :- \ja bym pozyczyl to co mam, ch** ze 3/4 brakuje, ale zawsze cos To na ch** pożyczać?
Cytat: svonston w Stycznia 13, 2009, 17:50:09 pmJa też bym nie pożyczył, bo najczęściej w zeszytach nic nie mam :- \ja bym pozyczyl to co mam, ch** ze 3/4 brakuje, ale zawsze cos
Ja też bym nie pożyczył, bo najczęściej w zeszytach nic nie mam :- \
W ogole na ch** oni sprawdzają zeszyty Do tego z takich przedmiotów jak Historia i Geografia, czyli lekcje na których ciągle napierdalasz, nie kończysz i musisz w domu zrobić
Kurde mogłem pisać w zeszytach od początku roku, a teraz muszę je przepisać, ale nikt nie chce pożyczyć Do tego niemiecki, nienawidzę tego gówna !
hola, hola, holaw liceum sprawdzaja Ci hefciki?
Cytat: Soul hunter 16 w Stycznia 13, 2009, 17:42:17 pmKurde mogłem pisać w zeszytach od początku roku, a teraz muszę je przepisać, ale nikt nie chce pożyczyć Do tego niemiecki, nienawidzę tego gówna !a jak matura? do tej pory nic nie pisałeś to się bałem że tak źle że sobie krzywdę zrobiłeś...(a tak naprawdę to miałem nadzieję że sobie coś zrobisz, może w tedy matura była by łatwiejsza)
Cytat: dark\ w Stycznia 13, 2009, 17:59:06 pmhola, hola, holaw liceum sprawdzaja Ci hefciki? Przecież to normalne. Chodzisz do liceum?
Cytat: svonston w Stycznia 13, 2009, 18:00:05 pmCytat: dark\ w Stycznia 13, 2009, 17:59:06 pmhola, hola, holaw liceum sprawdzaja Ci hefciki? Przecież to normalne. Chodzisz do liceum?to ladnie macie tak chodze do liceum najlepsiejszego i nie sprawdzaja
Lol w podstawówce mi ostatni raz zeszyty sprawdzali nauczyciele.
Cytat: dark\ w Stycznia 13, 2009, 18:01:42 pmCytat: svonston w Stycznia 13, 2009, 18:00:05 pmCytat: dark\ w Stycznia 13, 2009, 17:59:06 pmhola, hola, holaw liceum sprawdzaja Ci hefciki? Przecież to normalne. Chodzisz do liceum?to ladnie macie tak chodze do liceum najlepsiejszego i nie sprawdzajaU nas to normalne, jak ktoś ma przejebaną sytuacje - 1 czy 1/2
u mnei sprawdzają tylko z badziewnych przedmiotów, jak nie mają z czego ocen wystawić
Swoją drogą, to poj**ane to. Mam juz ze 2 pały z religii, a i tak będę miał 4 na koniec, bo mnie pani bardzo lubi.
Chodzicie do patologicznych szkół. U mnie masz zeszyt albo nie masz, wybór należy do Ciebie.
Hej ziomale, jak to wy teraz macie z tą religią? Liczy się to wam do średniej, trzeba na to chodzić nawet jak się jest niewierzącym, żeby zdać? Wtfbibikju
a to religia jest jeszcze obowiązkowa ? 0_o
Ja... dziś na WDŻWR o takich rzeczach babka mówiła, że mało się nie porzygałem.
A wiecie że ps3 jest za słabe żeby pociągnąć kz2 w co-op'ie ?
Cytat: Ciapkas w Stycznia 13, 2009, 18:22:26 pmJa... dziś na WDŻWR o takich rzeczach babka mówiła, że mało się nie porzygałem. O cipkach?
No jak sobie wyobraziłem, że mógłbym mieć grzyba na pałce to mnie zmroziło.
Btw, ja padłem przy pobieraniu krwi, więc nie pytaj czy jestem wrażliwy.