Cytat: narkoman w Stycznia 16, 2009, 12:15:44 pmferie - zapomniany terminku*wa..ty to ostanie ferie w moim życiu
ferie - zapomniany termin
spoko jak znajdziesz fajną pracę to sobie zrobisz wolne kiedy będziesz chciał
Dobrze, będzie przez 2 tygodnie luźniej po Warszawie samochodem jeździć.
:*
ciekierałt - joł
Bądź bardziej dyskretny
Dobijemy dzisiaj do tysiaka ?
szukam cały czas tej dupy z avka north-a
No ale w takim tempie to mozemy sobie ch*** w dupe wsadzic pedaly
Cytat: narkoman w Stycznia 16, 2009, 13:15:46 pmszukam cały czas tej dupy z avka north-aPerwers : Styczeń 16, 2009, 13:16:46 pmCytat: Stalker w Stycznia 16, 2009, 13:15:59 pmNo ale w takim tempie to mozemy sobie ch*** w dupe wsadzic pedaly Wieczorem się rozkręci
Cytat: narkoman w Stycznia 16, 2009, 13:15:46 pmszukam cały czas tej dupy z avka north-agoogle->grafika->bondage girl
Czekajcie, bo trochę nie czaję.Dobijemy do 1000 i co potem? Wór się resetuje i posty znikają?
znam najbardziej paskudny wstrętny obleśny i popierdzielony i śmierć ślimakom film w całym necie. nie wiem ile trwa bo nie wytrzymałem więcej niż minuta. dam link jak ktoś chce
Ok, poszło poleconym Pati, mam nadzieje że wszystko będzie grało i śpiewało.
Cytat: narkoman w Stycznia 16, 2009, 13:36:39 pmznam najbardziej paskudny wstrętny obleśny i popierdzielony i śmierć ślimakom film w całym necie. nie wiem ile trwa bo nie wytrzymałem więcej niż minuta. dam link jak ktoś chce Dawaj to tu
Cytat: Stalker w Stycznia 16, 2009, 13:37:23 pmCytat: narkoman w Stycznia 16, 2009, 13:36:39 pmznam najbardziej paskudny wstrętny obleśny i popierdzielony i śmierć ślimakom film w całym necie. nie wiem ile trwa bo nie wytrzymałem więcej niż minuta. dam link jak ktoś chce Dawaj to tu Jak oglądniesz to opisz wrażenia, ja nie ryzykuje