A tak ch**owo chujosz Ogolnie no coz... co zrobisz . Czekaj az bedze po wszystkim
Cytat: Stalker w Stycznia 16, 2009, 20:09:57 pmA tak ch**owo chujosz Ogolnie no coz... co zrobisz . Czekaj az bedze po wszystkim Jesteś zawodnikiem nr 1 o których wspominał Diuk.
Tarniak tobie 1st najebie
tomek, tomek! gygy!
Cytat: Stalker w Stycznia 16, 2009, 20:12:24 pmTarniak tobie 1st najebie Taki kozak jesteś Stalker?
Jak bym gral na jednej konsoli caly czas na tym samym kącie to bym mial juz dawno zloty krzyż.Widzialem juz wiele ludzi ze zlotymi krzyzami i graja wiele gorzej niż ludzie na 1 prestiżu.
My już mamy ustawkę na kopię Killzone'a, więc prędzej czy później policzę się z Pliskinem.
Czyli okazuje sie ze Plissken n00bi. Kazdy tak twierdzi
Cytat: Stalker w Stycznia 16, 2009, 20:18:57 pmCzyli okazuje sie ze Plissken n00bi. Kazdy tak twierdzi Kup PS3 to się zmierzymy.
sok porzeczkowy ssie gałe. mam czarne zęby, gluta w mordzie, sikam na brązowo i sram na czarno. Co za ku*** gówno... Wypiłem wczoraj tylko 4 litry i mam prze***. Z zębów to gówno nie chce zejść, wyglądam jakbym ich nigdy nie mył. No i jeszcze jest ch*** w smaku w porównaniu do wszystkiego.
Phhii! Chcesz gryzc moje kalesony
Solid, Elfor, zagłosujcie przeciw granatnikom na naszej stronie bo jestem w mniejszości a jeśli tak zostanie to odchodzę
Cytat: Stalker w Stycznia 16, 2009, 20:23:14 pmPhhii! Chcesz gryzc moje kalesony Ty będziesz gryzł ziemie.
Cytat: Wooyek w Stycznia 16, 2009, 20:27:19 pmSolid, Elfor, zagłosujcie przeciw granatnikom na naszej stronie bo jestem w mniejszości a jeśli tak zostanie to odchodzę Odchodź, odchodź.
Chciala bys , chciala
poj**.
Yee, i tak mu usunę posta na 1000 stronie.
I za plusa mu wrócisz spowrotem pewnie.
Cytat: DEVIL w Stycznia 16, 2009, 20:44:36 pmI za plusa mu wrócisz spowrotem pewnie.Jak usunę, to jak mu to zwrócę?
Dla plusa na bank cos wymyślisz .
Jak jesteś taki cwaniak Stalker, to sam nabij do 1000
Cytat: Wooyek w Stycznia 16, 2009, 20:42:16 pmJak jesteś taki cwaniak Stalker, to sam nabij do 1000 DOBRA!!!ZOBIECOMOGE