Oby były trudne, np. za 1000 prestige, albo milion killi itd. specjalnie dla Devilka i Pliskena
pieprzyc pucharki super grafe i singla liczy sie tylko dopasione multi
Multi na pewno bedzie mega kozackie, kurde napalilem sie po tym trailerze
liczę na jakiś pucharek za 100tys killi
Cytat: elfor w Maja 25, 2009, 13:07:36 pmMulti na pewno bedzie mega kozackie, kurde napalilem sie po tym trailerze Mnie te trailery nie ruszają Chce gameplay z multi
Tu nawet nie było gameplay'u z singla.
Cytat: paprot w Maja 25, 2009, 13:09:03 pmliczę na jakiś pucharek za 100tys killi Uważaj bo będzie, ale brązowy.
napisali by o nowych broniach lub perkach lub jakie zabrali, ile lvl będzie na ilu prestizach kuwa to mnie interesi
Cytat: Johnny B. Goode w Maja 25, 2009, 13:10:23 pmTu nawet nie było gameplay'u z singla.Pewnie rendery.
Cytat: Snake_Plissken w Maja 25, 2009, 13:11:15 pmCytat: Johnny B. Goode w Maja 25, 2009, 13:10:23 pmTu nawet nie było gameplay'u z singla.Pewnie rendery. ? Przeciez KZ2 w RealTime wyglada lepiej, wiec nie rob z IW takich idiotow ktorzy by robili rendera w jakosci gorszej nie w KZ.To wszystko przeciez wyglada bardzo podobnie do CoD4, wiec to RealTime.
Oby multi dorównało czwórce
Cytat: Patosław w Maja 25, 2009, 14:35:09 pmOby multi dorównało czwórce Ja po cichu licze na to, że przebije.
Perki dla noobków. Większe zróżnicowanie map i prawdziwa śnieżna mapa <33
Na ciasnych mapach z Last Standa można walić na pałe
Jeżeli używa to znaczy, że grać nie umi
Jeżeli gracie na hc to bardzo chętnie bym sobie z wami zagrał
Desert Eagle na hc potrafi pułk wojska ściąć
Cytat: Patosław w Maja 25, 2009, 15:50:56 pmDesert Eagle na hc potrafi pułk wojska ściąć no to widać jak gracie, że was typy z DE zdejmują..