Mam Ci zrobic zdjecie mojego COD 4 orginalnego?
Wlasciwie to COD 4 sprzedal sie chyba w nakladzie 3m na PC, ale kto by tam liczyl ..., to ze rynek konsol aktualnie jest wiekszy to tylko kwestia tego, ze na konsolach krocej gra sie w gry i nie ma MMO, wiec czesciej sie normalne pozycje kupuje.
Poza tym jesli chodzi o gry FPS sieciowe to nie da sie na piratach grac na orginalnych serwerach w przeciwienstwie do kopii na X0, poza tym kopii kupionej i rozpakowanej juz nie sprzedasz na allegro, bo wystarczy, ze ktos ma cd-key'a i juz masz ryzyko, ze nie pograsz.
CSS zacofany? Wyglada pod paroma wzgledami wyglada lepiej niz Halo 3
, na pewno lepiej niz Resistance 1. No chyba, ze mowa o 1.6 to fakt, ale dla mnie 1.6 to crap, ktorego tez kupilem, ale wkoncu cd-key'a znajomemu oddalem.
Zreszta lepiej dla DICE, wiecej kopii swojej gry sprzeda na PC i wiecej bedzie serwow.
---edit---
A i jeszcze jedno. Zmiany w wersji PC nie powstaly ze wzgledu na to, ze ludzie piraca, a przez to, ze uzytkownicy konsol daja sie okradac na DLC. Zaakceptowaliscie ta forme placenia dodatkowo na content, ktory powinnien byc w grze/byc dodany za darmo to macie - tylko czemu inni tez maja na tym tracic?