Cóż, multi mimo iż świetne to zbyt często miewa problem COD4 po patchu. Otóż bardzo często (nawet na 3 zielonych kreskach łącza) mam tak że napotyka przeciwnika, strzelam do niego, on mnie zabija a na KillCam u niego widzę że nie oddałem nawet strzału, podczas gdy u mnie poszła cała seria. Czyli gra idzie w odstawkę bo widzę że producenci gry pokpili sobie sprawiedliwą grę.
Macie coś podobnego?
Pytałeś się która wersja lepsza. Każdy mówił, że na xa. Skoro wziąłeś na ps3 to do kogo masz pretensje?
Problem polega na tym że na X360 jest to samo. Również było tak w COD4. Specjalnie przejechałem się do kumpla, który ma MW2 na X0 (pożyczyć nie chciał) żeby to sprawdzić. Ten sam problem istnieje na konsoli M$. Oczywiście nie jest to nagminne w obu wersjach, ale zdarza się zbyt często.
Jeszcze wypowiem się odnośnie samej gry. Im więcej gram, tym bardziej dochodzi do mnie że gra skierowana jest bardzo mocno dla casuali. Po pierwsze i wiadome, to killstreaki które powodują że niektóre rundy rozgrywają się same. Recoil jest dużo mniejszy w MW2, co nie jest wcale dobrym rozwiązaniem. Auto Aim przy odległościach średnich i bliskich jest ogromny.
Oczywiście grę uważam nadal za bardzo dobrą, jeżeli chodzi o multi. Jednak wspomnicie moje słowa, że MW2 zostanie dużo szybciej zapomniany niż MW. Multi umrze i to dużo szybciej niż w poprzedniczce.