Też mam takie wrażenie że kamperów coraz mniej jest, co nie zmienia faktu że gra potrafi bardzo wkurzyć o czym się przekonałem na własnej skórze, ale mam też dni kiedy się przy niej bawię przednio jak w CoD4, aczkolwiek dużo jej do tego tytułu brakuje.Co do wkurzania to w ogóle nie wkurzają mnie killstreaki
bardziej potrafią mnie doprowadzić do nerwicy nooby z auto shotganami i akimbo z dwóch shotganów (choć ostatni patch który wyszedł ponoć obniżył jego moc i zasięg bo to była parodia) no i standardowo HBS
Do reszty nie mam jakichś większych zarzutów.Aha i jeszcze chcę dodać że ta gra właśnie przez te je**ne wynalazki które wcześniej wymieniłem wkur**a na publicu, ale miałem okazję zagrać sparing z klanem =PA= (hi paprot
) na z góry ustalonych zasadach, bez całego tego noobowskiego gówna i grało mi się świetnie
Liga w tą grę będzie wporzo, tylko jeszcze muszą dać patch który eliminuje wbijanie bez zaproszenia do private match, choć słyszałem że właśnie 1,07 to naprawia, ale nie miałem okazji sprawdzić
public mam nadzieje z czasem też się wyrobi i nie będzie tak źle.