Robert Bowling has announced the first Double XP weekend for Infinity Ward’s acclaimed FPS title, Call of Duty: Modern Warfare 2.In a tweet he states, “Mark the calendars now! April 2nd – 5th marks the first Double XP weekend on #MW2 for #xboxlive worldwide. New Maps + Double XP = No sleep.”
The popular UK show, The Gadget Show, does a real life test with a map from Modern Warfare 2. How does a real ex-spec-ops hold up?Ever wondered how a real trained soldier would handle the famous level from MW2, The Pit? Well, just watch the video below to get a look. The Pit, one of the first levels in MW2, is designed to test the player's skills and match them up with a difficulty based on their performance. The popular UK show, The Gadget Show, took a real soldier and put them in the same level. What were the results? Watch the video to find out.
Ciesz się, że zrobili copy->paste z MW bo by było jeszcze drożej.
Jak widać po reakcji niektórych, polityka Activision się sprawdza - fani łykną wszystko w każdej cenie. Myślę, że Kotick spokojnie przy okazji kolejnego CoDa może zażądać wymarzone przez niego $90 za podstawową wersję gry, i tak się sprzeda...
Oplaca sie kupic MW2 tylko dla singla? Lepszy i ciekawszy niz w jedynce czy mniej wiecej to samo w nowych lokacjach? W multi nie mam zamiaru grac, wiec chodzi mi tylko o opinie na temat singla.
Ktoś się orientuje, czy to nowe DLC wprowadzać będzie nowe zadania do SpecOps?
Cytat: Mrocz w Marca 26, 2010, 14:46:05 pmKtoś się orientuje, czy to nowe DLC wprowadzać będzie nowe zadania do SpecOps? Nie, w nim beda tylko 3 mapki.
Cytat: _ReD_ w Marca 25, 2010, 22:59:24 pmOplaca sie kupic MW2 tylko dla singla? Lepszy i ciekawszy niz w jedynce czy mniej wiecej to samo w nowych lokacjach? W multi nie mam zamiaru grac, wiec chodzi mi tylko o opinie na temat singla.COD MW pod tym względem był o niebo lepszy. Tutaj mamy kilka scen, petentów które cieszą oko, ogólnie singiel w drugiej części jest słabiutki.
To moze lepiej wziac World at War dla singla?
Kurde, ale ta gra jest tania!