O której dziś, dziwki?!
Jak tylko przyjdzie mi gold to obu was pojadę
W dupe nie mogę z tym skillem, miałem 23, wyrzuciło mnie z meczu i odjęło do 22. Potem nie mogłem przez godzine odrobić. Ależ to jest gówno. Zassajcie wszyscy heroic mapki to na team slayer spróbujemy porobić skilla. Btw Straszakq dziś z rana cieniował, a po południu szło mu już całkiem nieźle. Keep working! Już jest całkiem niezła ekipka do Hejloł.
Tak jak Patosław obiecywał, tak pojechał Faxa i Jedaha
Oczywiście, że tak. Tylko daj GT żebyśmy nie myśleli, że jesteś jakimś burgerem
Cytat: Ciapkas w Lutego 12, 2009, 10:56:49 amOczywiście, że tak. Tylko daj GT żebyśmy nie myśleli, że jesteś jakimś burgerem Tak, różne ksywki i różne GT potrafią zmylić i dochodzi do sytuacji, gdy olewamy kumpla, który chce z nami grać
Cytat: FAX w Lutego 12, 2009, 11:17:22 amCytat: Ciapkas w Lutego 12, 2009, 10:56:49 amOczywiście, że tak. Tylko daj GT żebyśmy nie myśleli, że jesteś jakimś burgerem Tak, różne ksywki i różne GT potrafią zmylić i dochodzi do sytuacji, gdy olewamy kumpla, który chce z nami grać Po prostu sie mnie dziwki bałyście, tylko jeden North okazał się być mężczyzną
Cytat: Patosław w Lutego 12, 2009, 14:31:18 pmCytat: FAX w Lutego 12, 2009, 11:17:22 amCytat: Ciapkas w Lutego 12, 2009, 10:56:49 amOczywiście, że tak. Tylko daj GT żebyśmy nie myśleli, że jesteś jakimś burgerem Tak, różne ksywki i różne GT potrafią zmylić i dochodzi do sytuacji, gdy olewamy kumpla, który chce z nami grać Po prostu sie mnie dziwki bałyście, tylko jeden North okazał się być mężczyzną Przepraszam ale czy nazwałeś mnie i moją dziwkę, dziwką ty dziwko?
To mi zabrałeś i nie przeproszę Ciebie i twoich dziwek, farciarska dziwko !
Cytat: Patosław w Lutego 12, 2009, 15:38:06 pmTo mi zabrałeś i nie przeproszę Ciebie i twoich dziwek, farciarska dziwko ! W takim razie wyrażę opinię wszystkich tu obecnych dziwek stwierdzając - OWNED!
Cytat: Jedah w Lutego 12, 2009, 15:39:33 pmCytat: Patosław w Lutego 12, 2009, 15:38:06 pmTo mi zabrałeś i nie przeproszę Ciebie i twoich dziwek, farciarska dziwko ! W takim razie wyrażę opinię wszystkich tu obecnych dziwek stwierdzając - OWNED! Dobra, ale gadajmy o H3 w temacie H3, bo strasznie spamujemy Jedah, ostry masz prywatny podpis pod avatarkiem