Dam plusa każdemu jak sobie zapracuje (wystarczy, że będąc z Faxem w drużynie zapoda się mu headshota ze snajperki z odległości 5cm od twarzy z no scope'a) Polowanie na Faxa uważam za otwarte!
Grało się fajnie tylko krótko i mało sie nagadałem ,ale spoko ekipa która tylko wyzywała mnie za częste bluzgi .
Ja z tego miejsca chciałbym pozdrowić użytkownika Juri z którym mieliśmy dziś naprawdę udany mecz. Pewnie przeczyta to jutro bo juz jest około 22 więc smacznie śpi od 3 godzin. Juri apelujemy zmień nick na MiniFax
Przez najbliższe tygodnie zaczynam przygotowywać się w grę Halo 3 .Po treningu zamierzam być na pierwszym miejscu w rankingach (nadzieja matka głupich) i pokonam was wszystkich .
Nie mam zielonego pojęcia co i jak z jutrem. Tango nie grał z nami, ale liczę, że jeszcze dziś się pojawi na Live.
Dziś było mocarnie głównie za sprawą Juriego. I odkryliśmy kopalnię grywalności- Sandbox! Czy Sandtrap?
Mi co któryś dzień śnią się tabelki ze statystykami.Beyonce śpiewa o Halo! Hejlo Hejlo Hejlo...Fax, przypomnieć Ci -1 ?!
Jedah będzie zemsta .Okurwieńcu. : Luty 12, 2009, 23:22:23 pmWstałem wcześnie rano ,zjadłem miske ryżu ,odśnieżałem podwórko słuchając piosenki Rockiego .Pójde zaraz do mięsnego ponapieprzać w kawał wiszącego mięsa .Wieczorem wyjde na ring czyli na live i będe walczył .Jak będe dostawał mocne lanie i będe znokałtowany pomyśle sobie o życiu wstane i zniszcze .
Tylko, żeby się stawiła dobra ilość żołnierzy. A Ty Fax tchórzu masz zmienić armor na Spartana bo nie wiadomo gdzie ten pierdzielony Elite ma łeb Aha, niezła aniketa na głownej
Nie chce mi się edytować tej listy, każdy kto będzie chciał zagrać to o 19 wbijać do mnie
Tylko żeby nie było nieporozumień. Ja nie będę w drużynie, w której jest Jedah i Patosław. Oni strzelali wczoraj do dzieci