ha ha ha rozumiem że nie wytrymałeś po tym jak ktoś coś napisął w temacie o GT5?
Nie po prostu jak widzę marną prowokacje nie wnoszącą nic do tematu, tak jak by sie chciał dowartościować jakie to HALO jest uber zajebiste, a konkurencyjna gra ścierwo, bo sie nie sprzedała. Ja wprost uwielbiam argumenty posiadaczy xboxa, jeśli sie sprzedała gra jest mega zajebista
Bo na każdym kroku posiadacze PS3 próbują zdeprecjonować ODST porównując tę grę właśnie do Killzone 2 pod kątem grafiki. Sprzedaż zweryfikowała hype dotyczący KZ2. Prowokacja? Po premierze KZ2 pojawiały się w naszym serwisie newsy dotyczące sprzedaży Killzone 2, liczby preorderów i ich porównywanie z innymi pozycjami, również na X360 i jeśli mnie pamięć nie myli Halo 3. Żaden z redaktorów NeoGo nie przejawia tak popularnych na naszym forum cech fanboizmu, a w poszczególnych zdaniach, czy newsach prowokację widzą osoby, które chcą ją widzieć.
W sieci pojawiają się głosy porównujące wynik osiągnięty przez ten dodatek, do ogólnego wyniku sprzedaży...Czytaj zagraniczne serwisy, fora internetowe, tam dokładnie takie głosy się pojawiają - dlaczego mielibyśmy o tym w takim razie nie napisać? Proponuję schować swoje uwielbienie do jednej konsoli do kieszeni i zacząć patrzeć na świat w bardziej realny sposób.
Dla przypomnienia dodam, że posiadam również inne konsole niż Xbox 360 i jestem w stanie porównywać poszczególne gry, grają zarówno w jedną jak i w drugą. Doceniam zarówno kampanię jak i niesamowitą, fantastyczną wręcz grafikę w Killzone 2, ale tak, jak napisałem wyżej - sprzedaż zweryfikowała hype. Hype na Halo przekłada się na fenomenalną sprzedaż i o tym też piszemy.