Do mnie, oczywiscie kierujac sie wygladem, przemawia Ragna, Jin i Noel. Ostatecznie wszystko zalezy od tego jak sie kim bedzie gralo, ale na chwile obecna to moja ekipa
Na marketplace pojawily sie gamerpics i premium theme, w pakieciku mamy zdjecie kazdej z postaci wystepujacej w grze, wiec cena wydaje sie byc bardzo korzystna. Temacik natomiast wyglada bardzo fajnie, wszystko utrzymane w niebieskim kolorze, glowna tapeta moze nie powala, ot powiedzmy taka sobie, ale za to lista friends wyglada bardzo slicznie, do tego na naszych przyjaciol pada bardzo fajne swiatlo. Czy warto wydac 250msp na temacik? Sam nie wiem, jesli kogos gra nie interesuje to pewnie nie, ja zakupilem od razu i zdjecia i temacik.
Mniej wiecej tak wygladaja gamerpics, to jest Jin, ktorego od razu sobie ustawilem
Pojawila sie takze lista osiagniec dla wersji na X0.
http://www.xbox360achievements.org/game/blazblue/achievements/: Maj 23, 2009, 21:30:03 pm
Siemanero, jesli kogos to interesuje to znalazlem caly soundtrack z BlazBlue, te same kawalki pojawia sie w limitowanej edycji na dwoch plytkach, jesli ktos nie chce sobie psuc niespodzianki to niech nie slucha, jesli natomiast ktos nie moze sie doczekac to zapraszam do obadania muzy. Czesc kawalkow naprawde swietna, czesc duzo gorsza niz w Guilty Gear ale ogolnie muza wypada na plusik.
Disc 2:
Disc 1:
: Maj 24, 2009, 10:44:47 am
Kilka screenow, zebybylo na czym oko zawiesic. Moze nie sa pierwszejmlodosci ale chyba nikt ich tu nie dawal