Narazie na temat europejskiej premiery jest cisza, ba malo tego na chwile obecna chyba nawet nie ma zadnej wersji, ktora mogla by smigac na europejskich konsolach. Oczywiscie wydanie gry w europie to tylko kwestia czasu, bo po ilosci ludzi online juz widac ze gra sie dobrze sprzedala. Pojawia sie natomiast pytanie, ile czasu beda potrzebowali na wydanie gry w europie? GG2 Overture wyszlo prawie dwa lata temu w japonii i prawie rok temu w stanach, a gra dopiero zmierza do europy. Mam nadzieje ze tym razem uwina sie troche szybciej.
EDIT:
Zapomnialem dodac na Marketplace juz wyladowal pierwszy DLC w postci nowych kolorow dla naszych postaci. Na rynku sa trzy paczki zawierajace po cztery nowe kolory dla wybranych czterech postaci w cenie 160MSP kazdy. Mozna tez zgarnac calosc w pakiecie czyli po cztery nowe kolory dla wszystkich postaci w cenie 400MSP. Ja oczywiscie kolorki zakupilem i juz dumnie walcze w kolorze zlotym
Szkoda ze w limitowanej edycji nie dali tej okladki na soundtrack. Noel wymiata na calego, nie dosc ze ladna to jeszcze potrafi niezle dupsko nakopac. Jesli pjawia sie dodatkowe stroje dla postaci to ja poprosze dla Noel ten z okladki
: Lipiec 04, 2009, 11:10:06 am
Kurde, sorry panowie ze tak sie podniecam a wy nie macie gry, ale online to masakra jest. Po 182 walkach online nadal zero laga ani najmniejszego zwolnienia, istne cudenko normalnie.
Jedyna rzecz do jakiej mam zastrzezenia to poziom trudnosci, gra nawet na najwyzszym poziomie (hell) jes zwyczajie latwa. No bo jak to mozna inaczj nazwac skoro po jednym dniu posiadania gry bylem w stanie przejsc Arcade na hell bez najmniejszej kontynuacji. Sytuacje nieco ratuje Score Attack, ktore najwidoczniej jest troszeczke ponad Hell, ale glownie problemy w nim stawiaja Ultimate Raczel i Ultimate Ragna, ale po malym treningu i wyczajeniu jak z nimi walczyc, SA rowniez staje sie bardzo latwy. Moze zczasem pojawi siejakis DLC zwyzszym poziomem trudnosci.
Jeszcze kilka slow ondosnie Story Mode, co prada zaliczylem tylko Noel i zaczolem Jin'em ale juz moge smialo powiedziecze SM jest po prostu fenomenalne, widac ze wlozono w nie kupe pracy.