Czołem,
Ponieważ wielu liczy, że zajmę w końcu jakieś stanowisko i określę mój status na GO czynię to niniejszym postem. Dałem sobie miesiąc, żeby sprawdzić czy dalej będę mógł się aktywnie udzielać na GO i wyszło mi, że nie ma to sensu bo bardziej bym takim działaniem zaszkodził niż pomógł. Inną sprawą jest, że nie mam już motywacji, kiedy kilkanaście pomysłów zostało zbombardowanych bo nie miał ich kto technicznie wdrożyć, kiedy redaktorów, których często sam uczyłem podstaw pisania, podkupowała nam konkurencja. Mi się już nie chce i jestem zwyczajnie zmęczony taką partyzantką. Nie widzę w tym przyszłości. Poza tym moją pasją jest pisanie o grach, a na GO ostatnio zajmowałem się głównie tym co piszą inni, żeby miało to ręce i nogi.
Dlatego właśnie poszedłem do Polygami i póki co decyzję tę sobie chwalę i mam nadzieję, że tak już zostanie. W związku z nowym miejscem pracy nie mam już czasu by robić na GO tyle co przez ostatnie kilka lat. Dlatego też serwis powierzam FAXowi i mam nadzieję, że będzie w stanie wydobyć go z dołka, w którym się obecnie znalazł. Sam od czasu do czasu mam nadzieję podrzucić jakiś tekst, pomóc jeśli będę miał na to czas i energię, a muszę zaznaczyć, że są to rzeczy deficytowe.
Pozdrawiam i dziękuje za te wszystkie lata, które spędziliśmy razem,
Marcin Lewandowski