Cytat: Solid Snake 1989 w Marca 16, 2009, 12:54:20 pmA ja też widziałem kwiatka: typ stał do mnie tyłem, 2 kolesi z mojego teamu stało do niego przodem i się napierdzielali, a ja nie byłem w stanie go trafić, bo biegał na boki....Czyżbyś mówił o mnie?
A ja też widziałem kwiatka: typ stał do mnie tyłem, 2 kolesi z mojego teamu stało do niego przodem i się napierdzielali, a ja nie byłem w stanie go trafić, bo biegał na boki....
Na http://www.ps3liga.pl/news.php już zaczynają się zapisywać klany do pierwszej ligi K2, może spróbujecie swoich sił tutaj
ej, a co z tym turniejem na cg? juz sie zaczal/odbyl? bo widze ze strona sie nieźle skurczyła
to moze cos innego znajdziemy? ps3liga? bez turniejów nasz klan nie ma kompletnie sensu...
Na początek należało by zadać pytanie, kto aktualnie znajduje się w klanie
Cytat: Diuk w Marca 23, 2009, 16:23:40 pmNa początek należało by zadać pytanie, kto aktualnie znajduje się w klanie Na mnie można liczyć, zapewniam.
To co zapisujecie się do ligi K2? PRL już jest
Ani ja ani Solid nie mamy za dużo do gadnia w tej sprawie bo, dowództwo w sekcji K2 przekazałem Tomaszowi19 i z nim sie kontaktujcie jakby co
świetnie, w temacie klanu GOT zapraszacie sie nawzajem do PRL... ile potrzeba czlonkow na ps3liga? moze sie uzbiera
Ok - od piątku zabieram sie za klan GOT. W weekend klan zostanie zgłoszony do ligi. Pieprzyć listę z pierwszej strony - kto chce grać ma czas do piątku na powiadomienie mnie o tym. 3 nieobecności z rzędu - osoba wypada z klanu! ! Czekam na odzew - czy chcecie grac w ekipie czy wolicie bawić się sami?