Zadzwonię po Szkuta i was obu pogodzi
Na sam wydźwięk słowa "Szkut" zadrżał Ci wąsik
Nawet pijany, w środku nocy mogę pokonać Dżemdają, grałem tak dobrze, że miał Runing Riot, ha! Noob, ha!
to fałszywy prorok!
Moim zdaniem głosisz herezje wyskakując z jakimś wąsatym gościem twierdzą, że on jest reinkarnacją MC. Nie doprowadzisz do rozłamu w tym kościele! Nasza wiara jest mocno w nas zakorzeniona My nie wywalamy z meczu ludzi którym idzie lepiej niż nam prawda Bryden? Dlatego nakazuje wszystkim członkom naszego zakonu rozpoczęcie I krucjaty aby zgładzić faxowatego. Kara za herezje jest tylko jedna ex-bracie naszego zgromadzenia! KOLBAWRYJ pamiętaj MC nie wybacza zdrady...JA nie wybaczam zdrady! idźcie i uciszcie wszystkich którzy chcą obalić naszą szlachetną wiarę. PS. Dziś w nocy miałem wizje...codowskie i gyrosowe dziwki kolaborują z Covenant
Fax to menda i szuja.
Cytat: suli dia w Czerwca 14, 2009, 12:43:59 pmFax to menda i szuja.wpis
Cytat: Patosław w Czerwca 15, 2009, 01:25:57 amCytat: suli dia w Czerwca 14, 2009, 12:43:59 pmFax to menda i szuja.wpisPowiedz mi to na Guardianie!
Może w końcu ruszymy Coop w czterech co? na Legendary? PS. Fax nie wiedział, gdzie MC ma światełka dlatego uznałem, iż jest to dobry powód na ponowne zdegradowanie go do Monachus frigus!
nie trać wiary bracie (bo bede musiał ci przyfasolić kolbą!) windomearl - ciulowy ten Kratos:P
fakt lepiej ale i tak to tylko obrazek z nędzną namiastką herosa próbujący dowrównać heroizmem i potęga wpaniałemu Johnowi 117.... chwalmy MC
Cytat: Maugan Ra w Czerwca 23, 2009, 14:01:52 pmfakt lepiej ale i tak to tylko obrazek z nędzną namiastką herosa próbujący dowrównać heroizmem i potęga wpaniałemu Johnowi 117.... chwalmy MC Bo Kratos to nie żaden heros tylko rasowy madafaka. MC to przy nim cienias. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Możecie mnie zlinczować. Kod: [Zaznacz]
27 stron...wow, niech klan działa wpiszę się na tysięcznej^^.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)A w ogóle to witam :]