Za darmo ssą, a za 160 MSP tym bardziej.
Cytat: North w Sierpnia 12, 2009, 13:45:12 pmZa darmo ssą, a za 160 MSP tym bardziej.Przykro mi to powiedzieć ale jesteś głupim dziwkarskim potem Brydena North! Wkurzasz się bo do mnie mówią Panie Grzegorzu, a do Ciebie NIE!
zamiast dyskutować o modzie dziwki może potwierdzicie dziś swoją obecność na kolbąwryj
no nie bądz taki i wpadnij na kilka meczyków ;p
malutki biegasz z needlerem dziwko mam 2 bo wsłuchałem się w Twoją historię o Fretce i sięzdekoncentrowałem dziwko
kilka razy kłamliwa dziwko
Oj tam , raz mi się zdarzyło na Guardianie nadużyć nedler'a , a Wy już płaczecie dziwki .Skoro giwera jest dostępna na mapie to należy z niej korzystać w słusznym celu .
Cytat: Malutki w Sierpnia 13, 2009, 12:34:00 pmOj tam , raz mi się zdarzyło na Guardianie nadużyć nedler'a , a Wy już płaczecie dziwki .Skoro giwera jest dostępna na mapie to należy z niej korzystać w słusznym celu .Czy mi się wydaje, czy ty będziesz miał dzisiaj problemy z internetem?
My name is ZOŁZA and Iam FUNKY!?
Żarty żartami, ale chyba trochę za bardzo jednak po Faksie jedziecie. Wyluzujcie.
Cytat: North w Sierpnia 13, 2009, 15:14:42 pmŻarty żartami, ale chyba trochę za bardzo jednak po Faksie jedziecie. Wyluzujcie.Skoro twój chomik to nie faks to na pewno albo nortendoner albo pot brydena
Cytat: North w Sierpnia 13, 2009, 15:14:42 pmŻarty żartami, ale chyba trochę za bardzo jednak po Faksie jedziecie. Wyluzujcie.przeciez to duży chłopiec i wie że żartujemy Cytat: Jedah w Sierpnia 13, 2009, 15:27:53 pmCytat: North w Sierpnia 13, 2009, 15:14:42 pmŻarty żartami, ale chyba trochę za bardzo jednak po Faksie jedziecie. Wyluzujcie.Skoro twój chomik to nie faks to na pewno albo nortendoner albo pot brydena beret Jedaszka