Módlmy się do wielkiego Master Chiefa aby fax dostał RRODa
OCENA: 8.8/10To moja ocena i się gońcie, pojadę Was wszystkich! Kto chętny na jeden na jednego?! Hmm, dziwki?!(Ta wiadomość nie dotyczy mistrza zakonu, Jedaszka, który jest zbyt godny, by uczestniczyć w takich sporach)
Powiedz mi to na Guardianie w twarz, wyzywam Was wszystkich 1 na 1, jak Was pokonam będę godny walki z mistrzem zakonu! Kto pierwszy?!
Cytat: FAX w Października 06, 2009, 14:51:17 pmPowiedz mi to na Guardianie w twarz, wyzywam Was wszystkich 1 na 1, jak Was pokonam będę godny walki z mistrzem zakonu! Kto pierwszy?!ja jak tylko znajdę chwilkę pomiędzy kolenymi meczykami w FF
to już nawet nie jestem potem bryndena
Fax będzie miał 1 vs. 1 z RRODem, mówię Wam. Spadam na angielski. Z tego tematu zrobił się większy wór niż sam wór.
Najpierw robienie acziwmentów w żałosny sposób, bo Jedaszek nie widział, co robić, a potem fajerfajt i Bryden... North cudem zabił ostatniego, mieliśmy 200048, ale Bryden wyszedł i nie mamy acziwmenta...
wyrzucić za co? utrudnił grę faxowi, który został wyklęty więc moim zdaniem brydenowi należy się awans! bryden mianuje cię faxem!