Gram właśnie w wersję na PC i powiem, że gra jest świetna.
Śliczna grafika, przepiękna, kojąca muzyka oraz gameplay, który, dzięki temu, że jest oparty o korzystanie z fizyki, daje dużą swobodę. Drugi etap przechodziłem co najmniej 4 razy (2x demo, raz z samemu w pełnej wersji, raz z kolegą w co-op) za każdym razem inaczej pokonując przeszkody, innymi postaciami (głównie mag bądź złodziejka, rycerz bowiem nadaje się tylko do walki). Dodatkowo, dzięki temu, że z czasem zdobywa się doświadczenie i nowe umiejętności, później można znaleźć jeszcze inne, prostsze, sposoby.
Same etapy są dosyć proste do przejścia (przynajmniej z tego, co na razie grałem), schody zaczynają się, gdy chce się zdobyć wszystkie zielone fiolki (50 fiolek podnosi exp o 1 poziom) oraz skarby (podnoszą statystyki bądź dają nowe umiejętności postaciom). Czasami te potrafią być skrzętnie ukryte albo trzeba się trochę namęczyć, by do nich dotrzeć.
No i nie muszę chyba mówić, że granie w co-op (nie wiem, jak na PS3, ale na PC jest tylko opcja gry na jednym komputerze, brak obsługi sieci
) daje jeszcze więcej zabawy. Wówczas, dzięki współpracy, niektóre przeszkody są dużo prostsze do pokonania.