Jak długo jesteście? Starsza od Ciebie, młodsza?
Młodsza o rok, jesteśmy razem ok 15 miesięcy.
Moja tez czytala tego Greya (teraz chyba czyta druga czesc) i zero problemow Nie mam pojecia kto to napisal, ale po tym co mi opowiadala to stawialbym na stara babe, nimfomanke ktora zostawil maz (ewentualnie umarl) i teraz opisuje niespelnione fantazje. Ta ksiazka jest tak slaba juz w samych zalozeniach, ze czytac to moga tylko kobiety
Autorka ponoć czerpała inspirację z sagi Zmierzch, jednak ciężko mi jest znaleźć podobieństwa na podstawie tego co widziałem w internecie o tej książce.
Czytałem historyjkę o facecie, który po przeczytaniu powieści postanowił znaleźć sobie partnerkę do zabaw jak w książce. Naturalnie problemu nie było, bo kobiety są zafascynowane tą historią. Ok, kiedy doszło do ich zabaw, kibitka została skuta, zlana pejczem (czy czymś) i przeleciana. W trakcie hardkorowego seksu błagała gościa, żeby przestał, no ale tak miało przecież być. W dodatku mieli umówione hasło, na które facet miał zaprzestać swoich perwersyjnych działań. Kobieta hasła nie użyła, ale po seksie udało jej się wezwać policję. Podała faceta do sądu, oskarżyła go o napaść, pobicie itp ale przegrała, bo przecież sama się na to godziła i mieli spisaną umowę.
I tyle wyszło z fantazji o Greju, myślę, że wiele jest takich co dużo gadają a w praktyce nie dały by rady urzeczywistnić swoich cieknących snów.