Autor Wątek: Na co lecą dziewczynki :) ???  (Przeczytany 15496 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
Na co lecą dziewczynki :) ???
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 16, 2005, 17:51:56 pm »
Cytat: "Player01"
"Don Pedro- a pussy who always talks about pussies"

Te co to ma być!Wiesz że mam słowniczek pod ręką  już wiem co nabluzgałeś...Jedziesz mi jak widać...a szkoda!Szkoda że ja już tobie pojechać za bardzo nie moge :evil: ...dajcie mu jeszcze jedno ostrzeżenie to już nie będzie taki przemądrzały!!!

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 16, 2005, 17:52:52 pm »
fakt faktem wudi lekko przesadza...............

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 16, 2005, 17:54:47 pm »
Myślisz cwaniaczku że jak po angielsku zaserwujesz teksta to sie od kary uwiniesz???Ja jestem bystrzejszy i mam słownik na chacie!!
Za mądry jesteś cwaniaczku... :evil:

Player01

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 16, 2005, 17:55:01 pm »
Za duzo piszesz.
Najpierw sie chwalisz, jak to wszystko reka mozna zdzialac, teraz nagle jestes casanova XXI wieku. :lol:
Moze selene by sie wypowiedziala, czy z kims kto ma gadke taka jak ty umowilaby sie na randke.

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 16, 2005, 17:58:19 pm »
Za duzo piszesz.
Najpierw sie chwalisz, jak to wszystko reka mozna zdzialac, teraz nagle jestes casanova XXI wieku. :lol:
Moze selene by sie wypowiedziala, czy z kims kto ma gadke taka jak ty umowilaby sie na randke.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Bo co?Bo napisałem że jak wypnie się klatke i dziewoje lecą to się przechwalam i jestem kasanową...nie no rozbrajasz mnie...temat jest:Na co dziewczynki lecą - więc pisze z sensem, ty raczej niespełniony kochaś jesteś widocznie i na mnie bluzgasz... :evil:  :evil:  :evil:

Player01

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 16, 2005, 18:00:14 pm »
Nie bluzgam, popostu wydajesz sie niewyzytym "zboczuchem" (jak sam siebie zreszta okresliles).

dcf

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 16, 2005, 18:01:47 pm »
hmmmm
1.Casanova nie grzeszył urodą
2.Don-na 200% nie znajdziesz w słowniku słowa pussy (co najwyżej w znaczeniu kotek)
3.nie ma schematu na "dziewczyny" ,to nie psy , każda jest inna (każdego psa obłaskawisz kiełbasą)

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 16, 2005, 18:03:50 pm »
I fakt, niewstydze sie pisać na siebie zboczuch...I co?Co to ma wspólnego z tym tematem...Załóż temat:"największy zbok na forum"i tam się wypowiedz w ten sposób...

Niebluzgasz?Fajnie, super...nieraz sposób myślenia coniektórych poprostu mnie rozbraja!

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 16, 2005, 18:07:44 pm »
Cytat: "dcf"
2.Don-na 200% nie znajdziesz w słowniku słowa pussy (co najwyżej w znaczeniu kotek)

Ma się porządne słowniki w necie, zresztą bracholek co dobrze umie anglika mi to przetłumaczył...

selene

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 16, 2005, 18:34:04 pm »

Pewnie, ze nie  :lol:

A tak w ogole to przestancie sie klocic, bo temat robi sie coraz glupszy...

Don Pedro, nie pisz posta pod postem tylko edytuj  :roll:

Don_Pedro

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #90 dnia: Sierpnia 16, 2005, 18:36:50 pm »
Heh, wg. wielu temat był i jest głupi ale jednak...6 stron zapisanych!To w końcu mój talent do zakładania temacików...Niedoceniacie mnie :wink:
A zauważmy że jeszcze Lodzika nie było...on jeszcze musi coś skrobnąć... :wink:

selene

• Gość
« Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 16, 2005, 18:44:40 pm »
Cytat: "Don_Pedro"
Heh, wg. wielu temat był i jest głupi ale jednak...6 stron zapisanych!To w końcu mój talent do zakładania temacików...Niedoceniacie mnie :wink:

Taa... jestes na forum dokladnie miesiac a juz masz ponad 700 postow. Prawie jak Wudi. Tylko, ze Wudi pisze sensownie, a ty juz nie bardzo :P

Castor

• Gość
« Odpowiedź #92 dnia: Sierpnia 16, 2005, 19:04:31 pm »
Selene . . . czy Jesteś tak samo słodka jak ta postać z Twojej avki?
Czy Jesteś tak słodka na jaką brzmisz gdy czytam Twe słowa?

?!

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #93 dnia: Sierpnia 16, 2005, 19:13:12 pm »
Selene ma racje sorry don :) a tak nawiasemówiąc to czasem bym chciał pogadać z dziewczyną która choć po częsci podziela moje zmiłowania i przyżwyczajenia a som one dosyć specyficzne jak na polskie realia ręcze za to :) ciekawe co by zwykła dziewczyna powiedziała na dona pewnie by sie jej spodobał.Niewiem czemu ale mi sie większość dziewczyn kojaży z dziw$%^$
z dyskoteki które lubią techno i kupować ubranka i czytać bravo a ulubionymi facetami są KIELONY  Z ŻELEM NA WŁOSACH I W TYCH PEDA%%^ KOSZULKACH czarnych z białym smokiem wiecie takie obcisłe  :lol:
A najlepiej jak mają swojego malucha i jazda do Silver clubu na techniawe coś wypić i zapalić :)

Nawiasem mówiąc jestem wrogiem micia palenia i brania narkotyków i mam na mysli nawet pojedyncze piwko bo w ten sposób dajesz zarobić tym sku%%$$& z browarni a tak po koleji małymi kroczkami browanie zaczną playtować jeśli nie to w końcu jakiś pijak albo 18 letni hip hopowiec jadącym samochodem zabije jakieś dzieci wracjące ze szkoły.Wiem że to nierealne ale jednak bede próbował niepić i sie odcinać od  'klonów' hehe jaki wywód

Castor

• Gość
« Odpowiedź #94 dnia: Sierpnia 16, 2005, 19:24:16 pm »
Kochan trochę się chyba rozpędziłeś (tzn. zszedłeś z tematu ;P) . . .

Ale masz trochę racji . . . od jakiegoś 1,5 roku też mam takie wrażenie, ze wszystkie otaczające mnie kobiety to rasowe dziwk* . . . wydaje mi się, ze tylko o seksie myślą i tylko tego od faceta pragną . . . a ja chcę czegoś wiecej niz samego seksu (chodź czasami i samym "tym" nie wzgardzę ;P). Wiem, ze nie powinienem tak myśleć ale to nie moja wina . . .

Dlatego uważam, iż Selene jest słodziutka . . . wydaje mi się być inna . . . Nie obraź się Selene ale jestem również wzrokowcem (tak jak kazdy facet) i ciekawi mnie jak wyglaadasz . . . czy też słodko?

A co do narkotyków (jeśli tak nazywasz nawet zielsko) i alkoholu juz się z Tobą nie zgadzam. <<< ale to inny temat ;P

Player01

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: Sierpnia 16, 2005, 19:32:28 pm »
Castor, przeciez ty masz 13 lat :shock: . Postep jest wszechobecny :D.
Za moich czasow to wystarczyla czekolada i dobre checi, teraz trzeba miec internet i dobry bajer, ach ten czas....

KLP

• Towarzysz
« Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 16, 2005, 19:37:54 pm »
Cytat: "Kochan"
(...).Niewiem czemu ale mi sie większość dziewczyn kojaży z dziw$%^$
z dyskoteki które lubią techno(...)

a co jest zlego w tym, ze dziewczyna lubi sluchac techno?

Cytat: "Kochan"
(...)Nawiasem mówiąc jestem wrogiem micia palenia i brania narkotyków i mam na mysli nawet pojedyncze piwko bo w ten sposób dajesz zarobić tym sku%%$$& z browarni a tak po koleji małymi kroczkami browanie zaczną playtować jeśli nie to w końcu jakiś pijak albo 18 letni hip hopowiec jadącym samochodem zabije jakieś dzieci wracjące ze szkoły.Wiem że to nierealne ale jednak bede próbował niepić i sie odcinać od  'klonów' hehe jaki wywód

popadasz w paranoje
ph34r t3h cute ones...

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #97 dnia: Sierpnia 16, 2005, 19:42:13 pm »
No chodz po częsci mnie ktoś zrozumiał :) a z tymi kobietami  chodziło mi to że te kobiety zawsze były są i będą a ja szukam taiej undegroundowej dziewczyny :) takiej innej nie kolejne klonówy jest ich tysiące :) a kobiety lecą chyba przynajmniej to wynika z mojich opserwacji na cwaniaków co są pewni sibei tacy luje niejąkają si z nerwów patrzą na nie zgóry i grają luzaków co lubią imprezować i pić a jak ktoś wyskoczy to odrazu zaje^$^^%
i takie są laski ale  to nie ich winna tak mają w genach taki naturalny dobór swojego partnera. Jak ktoś sie rusza jak luzak to kobieta widzi   że zdrowy niewyłamuje sie ze stada wieć bedzie miła przyjaciół co za tym idzie jej ewentualne potomstwo bedzie miało  pomoc i zdrowe geny ponieważ dany osobnik sie dobrze porusza i jest pewny siebie więc jest zdrowi kobieta to wychytuje bez namysłu tak samo z siebie jej to przychodzi .Taki podswiadomy  dobór partnera czasem facet jej sie podoba z całkiem dla niej niezrozumiałego powodu.Jeszcze jest ciekawa sprawa kobieta ma inne kryteria w stosunku do faceta w zależności od dni płonych i nie płodnych w dni płodne kobiecie sie podobają faceci silni z mocnymi rysami twarzy poniewarz taki kandynat powinien mieć lepsze geny, a w dni bezpłodne kobieta woli miec słabego i miłego i spokojnego faceta z kobiecymi rysami twarz czyli takiego przystojniaczka :)
Dobra kończe uff...

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 16, 2005, 19:54:58 pm »
a co jest zlego w tym, ze dziewczyna lubi sluchac techno?

Jak dla kogo. Dla mnie duzo. Pobawic sie mozna ( ujdzie... ), ale ktos, kto slucha techno jest spalony w moich oczach.

"Nie pojde dzis z Toba bejbe na techno, nie pojde z Toba pod reke po molo, nigdy w zyciu nie pokocham dziewczyny, ktora slucha disco polo"

:)

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:05:46 pm »
A mi pasowałaby taka co słucha techno i disco polo - IDEALNA :D

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Player01

• Gość
« Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:19:25 pm »
No, majty w kropeczki, czerwony staniczek - łoho-ho-ho.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #101 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:24:10 pm »
Hmm, "dziewczynki" na pewno nie lecą na głupie tematy. Myślę, że ktoś ma tu  kompleks i znam tylko jedno wyjście www.bravo.pl. Jeżeli nie zobacze czegoś sensownego to zamknę w cholere. Nie Pedro, nie uwziąłem się na Ciebie. Tak Pedro, to jest głupi temat.

Player01

• Gość
« Odpowiedź #102 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:26:17 pm »
"Ale... ale Tarniak ma kompleksy :cry: "

dcf

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #103 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:27:21 pm »
Cytat: "Tarniak"
www.bravo.pl.

Kocham tematy "dlaczego wszędzie rosną mi włosy"

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:28:13 pm »
No i to taaaaaaaaaakie duże. Nojeszcze jedna sensowna wypowiedź i bye bye topicu :?

Kochan

• Towarzysz
« Odpowiedź #105 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:31:17 pm »
ja niechce nic mówić ale chyba wiem jakie ale niemoge powiedzieć
taki typowy męski kompleks  :lol:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Sierpnia 16, 2005, 20:33:13 pm »
AHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah, uśmiałem się. :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Palli

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #107 dnia: Sierpnia 16, 2005, 21:03:31 pm »
Jeszcze tylko gwoli scislosci dla zakonczenia.

@Don - jak powiedziala Selene - EDYTUJ swoje posty, a nie pisz jednego pod drugim.

@dcf - jak nie jestes czegos pewien to nie pisz. Nie znajdziesz slowa "pussy" w slowniku? Dla nie tolerujacych wulgaryzmow: nie czytajcie zmniejszonego tekstu.

pussy - (...)3. obsc. wulg. c.ipa (= srom l. owłosienie łonowe); dupa (o kobiecie); U dupa (= seks z kobietą); eat ~ strzelać minetę (= zaspokajać kobietę ustami).(...)

Nowy słownik Fundacji Kościuszkowskiej angielsko-polski i polsko-angielski pod redakcją Jacka Fisiaka.

"Palli is indeed a highly mathematical language, surpassing even Hebrew and Sanskrit in this aspect."