Autor Wątek: Dlaczego zabijamy?  (Przeczytany 16319 razy)

Spike

• Gość
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #80 dnia: Sierpnia 25, 2005, 01:52:36 am »
Yoshi poczytaj historie amerykanie wszedzie wtracaja swoje 4 litery cchesz pzyklad?? daje Somalia akcja odbicia paru terrorystow ksoztowalo zycie 50tys somalijczykow jak by mi np jakies wojska wymordowalo cala rodzine sam bym ich pomscil nie wiem jak ty napewno nie pogodzilbym sie z ich smiercia :roll:. A tak apropo nie ogladaj za duzo tv bo niezle widze  praja co niektorym mozgi o swiecie ( wszystko co unia lub usa robi jest w ladne barwy obrane pieknie, to co robi rosja chiny i inne kraje beee

Misterbuu

• Gość
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #81 dnia: Sierpnia 25, 2005, 04:03:46 am »
Moje zdanie na ten temat jest takie:
Rozumiem tych ludzi,rozumiem za co oni walczą,ale nie rozumiem ich metod...proste...przeicerz nikt mi nie wmówi że to co się dzisiaj dzieje w Iraku to normalne...bo to tak jak gdyby podczas powstania warszawskiego jakiś partyzant wrzucił granat do kawiarni płen polaków ,tylko dlatego że siedzi tam jakiś pijany niemiecki oficer....Aha co do słów mojego przedmówcy to dla ich poparcia chce przytoczyć taką sentencje ,która mam nadzieje podkreśli cały omawiany temat:
NA WOJNIE MILION ZABITYCH ŻOŁNIERZY TO STAYSTYKA,NATOMIAST JEDEN ZABITY ŻOŁNIERZ TO TRAGEDIA....I tak chyba z nami jest_nie dostrzezemy tego co się dzieje w iraku dopuki nas samych to nie dotknie...mojim zdaniem trzeba wybić każdego irakijczyka co się krzywo albo niewyraznie patrzy :twisted:  :twisted:  :twisted:
KTO POPIERA CHOCIARZ JEDNO ZDANIE Z MOJEGO POSTA?Bo nie wiem czy wiecie ale juz jeden polak powiedział nie tym brudasom-Nazywał się SOBIESKI-HA!

joshimitsu

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #82 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:05:39 pm »
Cytat: "Von Zay"
czy Ty byłbyś gotów w ramach zemsty porywać samolto pełny niewinnych ludzi by przy jego pomocy wymordować ludzi w pewnym budynku

Nie no, nie róbmy z terrorystów potworów. Z ich punktu widzenia wyżynają bezbożnych (niewiernych..?) - to przecież prawie że dobry uczynek (no ba). Poza tym za taką akcję, mają zapewnione miejsce w niebie i to bez kolejki. Oczywiście mowa o terrorystach w turbanach.

Are You mad?? To właśnie są potwory! Bo tylko tak można powiedzieć o ludziach któzy nie mają uczuć! I nie mów nic o dobrym uczynku, bo jak zauważył to jeden wielki duchowny Islamu oni bezczeszczą religię i działają wbrew jej zasadom!
Spike: Gdyby nie Amerykanie to na tej planecie było by więcej kraterów niż na księżycu. Uważam, że dobrze jest, iż na tej planecie jest naród który trzyma za mordę inne narody. Gdyby nie Amerykanie i ich wielki prezydent Kennedy ( dobrze napisałem? ) to Rosyjski Rząd ( do którego osobiście nic nie ma ) rozpętałby coś co nazywam ogólno-światowym terrorem, a to za sprawą bardzo potężnej broni. USA temu zapobiegła. Poza tym niech dotrze do Ciebie to, że nie powinieneś usprawiedliwiać terrorystów gdyż oni zabijają nie tylko ludzi którzy podjęli się działań wojennych na Bliskim Wschodzie, ale także niewinnych ludzi ( w końcu czy to ich wina, że są Amerykanami?? ). Nie zapominaj także, że niemalże każdy fanatyczny terrorysta uważa Amerykę za zdegenerowaną krainę, więc i tak prędzej czy później przypuścili by ich atak.

Bo jak nie to naślę na Was swojego kota. Już on się Wami zajmie!!!;PPPPP

Spike

• Gość
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #83 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:18:10 pm »
Zabiajja zwyklych amerykanow bo wybrali oni swoich wladcow i podtrzymuja ich jak sam wiesz niedawno ponownie wygral bush wiec popieraja jego polityke zagraniczna. Jakby Ci wymordowali przyjaciol czy bliskich tez bys mowil ze to zdegenerowany narod

joshimitsu

• Towarzysz
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #84 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:25:46 pm »
Cytat: "Spike"
Zabiajja zwyklych amerykanow bo wybrali oni swoich wladcow i podtrzymuja ich jak sam wiesz niedawno ponownie wygral bush wiec popieraja jego polityke zagraniczna. Jakby Ci wymordowali przyjaciol czy bliskich tez bys mowil ze to zdegenerowany narod

Mówię tak o subkulturach, sektach, mniejszościach seksualnych, ale nie o narodach. Nie zapominaj, że niektórzy byli przeciwni Bushowi. Ale jeśli chodzi o degenerację narodów to co właśnie można powiedzieć o Irakijczykach?? Sami sobie wybrali Saddam na przywódcę, sami nie podejmowali działań, ażeby go obalić i sami też mordują niewinnych ludzi w imię źle pojętej wiary?? Ogólna punktacja 0:0 a to dlatego, że nienależy wrzucać wszystkich obytale każdego narodu z osobna do jednego wora.

Spike

• Gość
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #85 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:28:14 pm »
Ale wiesz skad sie bierze ogonla nienawisc do USA i zachodu?? przez to ze przez wiele lat okupowano te kraje i egzystowano ich surowce naturalne. Min innymi teraz  wszystkie te kraje ponosza tego konsekwencje.

joshimitsu

• Towarzysz
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #86 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:43:06 pm »
A więc wymordujmy wszystkich Amerykanów. Pozabijajmy starców i dzieci które nie miały nic do gadania czy chciały być Amerykanami.
Bez urazy Spike, ale sam myślisz jak terrorysta. Z powodu błędów przeszłości pałasz nienawiścią do ludzi pomimo tego iż oni o niczym nie decydowali. A powiedz mi! Czy dałbyś mi uciąć swoją głowę jako Polak gdy ja będę mścił Zakon Maryi Panny ( Czyli Zakon Krzyżacki?? )? W końcu jesteś Polakiem i w myśl Twojej myśli powinieneś zginąć za to, że królowie Twojej ojczyzny zniszczyli ten zakon.

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #87 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:43:52 pm »
zabijalismy, zabijamy i bedziemy zabijac taka jest natura czlowieka i juz............

joshimitsu

• Towarzysz
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #88 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:44:43 pm »
Walker: Dlatego też powinniśmy wyginąć :evil:

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #89 dnia: Sierpnia 25, 2005, 17:47:28 pm »
sie nie martw dazymy do autodestrukcji i predzej czy pozniej bedzie po nas..........

Cosmaty

• Gość
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #90 dnia: Sierpnia 25, 2005, 22:44:21 pm »
Cytat: "walker_san"
sie nie martw dazymy do autodestrukcji i predzej czy pozniej bedzie po nas..........

nie ma kurde to tamto, glebokie przemyslenia ;)

TaiCat

• Towarzysz
  • A11 y0u2 b453
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 25, 2005, 22:58:35 pm »
Cytat: "walker_san"

uh przypomina mi sie filozofia Jung'a i waż który gryzie własny ogon...whatever it means!

Spike

• Gość
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #92 dnia: Sierpnia 26, 2005, 14:49:37 pm »
Wniosek koncowy jest taki ze zabijamy wszystko dlabyle powodow dazymy do autodestrukcji. Najlepsze jest jednak stwierdzenie ze bog stworzyl nas na swoje podobienstwo. Czy taki jest bog??:D

dcf

• Pawka Morozow
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #93 dnia: Sierpnia 28, 2005, 13:54:31 pm »
Proszę któregoś z moderatorów o usunięcie tematu, może wtedy przestaną się mnie czepiać debile/dyslektycy ,którzy nie rozumieją słowa "przykład ", żyjący z dnia na dzień myśląc jedynie o żarciu ,spaniu i je**niu, postujcie sobie w ciekawych dla was tematach typu " w jakiej pozycji najlepiej wam się gra"

Tarniak

• Gość
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #94 dnia: Sierpnia 28, 2005, 15:29:05 pm »
To jest tak zwana odpowiedzialność za słowa. Temat nie łamie regulaminu, więc nie zamykam :P.

joshimitsu

• Towarzysz
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #95 dnia: Sierpnia 28, 2005, 16:59:09 pm »
Kiedyś taki jeden rAPTOR mówił mi, że wierzy w to, że każdy człowiek jest dobry, natomiast mój zakładowy psycholog uważał, że na świecie jest więcej dobrych ludzi niż tych złych. Ja natomiast takie myślenie uważam za przejaw astronomicznej głupoty. W końcu nie ma głupszej gafy nad powiedzeniem, że ludzie chcą czynić dobrze. No bo w końcu jak wyjaśnić wszczynanie  wojen ( popieram jedynie działania defensywne - przyznaję z bólem ), szerzący się terror, rosnącą przestępczość ( także wśród nieletnich ) itp?? W końcu wystarczy wyjżeć nocą co się dzieje na ulicy. Niemalże ulicami każdego miasta rządzi jakaś subkultura czy inna grupa chuligańska. W szpitalach pojawiają się przypadki celowego uśmiercania pacjentów, aborcji i eutanazji. Dzisiaj w szpitalu przy okazji odwiedzin u chorej babci słyszałem, że tej nocy sprowadzono dwóch ciężko poturbowanych kolesi z imprezy. Czy ludzie dobrzy tak postępują???

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
Dlaczego zabijamy?
« Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 28, 2005, 17:02:39 pm »
no ja uważam że zabijamy dlatego że pod wpływem GTA z naszą psychiką robi się bamboocha i tyle.