A tam, a ja wolę N-gage! Bo jestem fanem Nokii, sprzedaję się najlepiej ze wszystkich konsol razem wziętych. Nie ważne liczby, bo ja się w nich nie obracam, mam N-gage i wiem! Poza tym NG nie był produkowany tak długo jak GBA i dlatego w sumie ma pewnie mniej userów, ale to nie ważne! Najlepsze jest to, że ekranik ma odwrócony i w platformówki nie da się grać! Bo ja nie lubię platformówek, fajna jest grafika, no i trzeba mieć kartę sim włożoną! Ale to dobrze, bo przynajmniej rodzice będą musieli abonament płacić (nie lubię ich, a niech płacą), a i jeszcze wkładanie gier! Super trzeba rozkładać całą konsolę i dopiero wyjąć/włożyć grę, dzięki temu poznajemy lepiej wnętrze sprzętu...*
*tak to ironia, a do kogo ona pije? Tak do wudiego, niestety, znowu. "Chopie" obracasz wady, niewygodne rzetelne dane i statystyki na korzyść Sony. To jakby napisał: "GCN jest najlepsze bo ma najmniej gier, przynajmniej zagram we wszystkie", albo "fajnie że gry na PC się zacinają, przynajmniej jest trudniej", albo de best "fajnie że PSP jest składane w chinach, przynajmniej biedni ludzie sobie zarobią!". Ehehe