Cursed Mountain ma być action-horror więc nie wiem jak grę możesz zaliczyć do Casuali
Przeczytaj posta jeszcze raz, nigdzie nie napisalem, ze to gra dla casuali, ba wiem, ze to horror, choc klimatycznie srednio mi sie podoba [chociaz ta akcja niby na antarktydzie, gdzie patrzysz w dol w przepasc stojac na jakiejs lodowej skalce byla fajna]
A co do gier które miałem/grałem/wymieniłem/kupiłem to: Resident Evil: Umbrella Chronicles, Medal of Honor: Heroes 2, Excite Truck, Batallion Wars 2, Driver: Parallel Lines, Sonic And The Secret Rings, Kororinpa: Marble Mania, The Godfather: Blackhand Edition, Bully: Scolarship Edition, Rayman Ravings Rabbits 2, Mario Kart Wii, SSBB, Super Mario Galaxy, No More Heroes, Trauma Center: Second Opinion, Boom Blox, Super Paper Mario, Legend Of Zelda: Twilight Princess, Okami, Wario Ware: Smooth Moves (do niektórych wracam, a niektóre masteruję i nie nie jestem typem casula, który siedzi sobie 2 godzinki dziennie, bo czasami gram około 10) + kilkanaście gierek na GC w które nie miałem okazji zagrać, bo nie posiadałem tej konsolki. Tak wiem, że niektóry gry były także na inne konsole ale tu przynajmniej mogę w nie zagrać a teraz jestem w trakcie Call of Duty 3 a później zamierzam przejść Metroid Prime 3 (ale dopiero jak przejdę jedynkę i dwójkę z GC) i zakupić SW:TFU (tak wiem, że grafika na Wii jest ble itd. ale sterowanie ratuje tą grę) + Resident Evil 4, który już przeszedłem na PC ale sterowanie i grafika jest bardzo dobra (testowałem u kumpla) : d
Widzisz, wezmy ten spis gier wywalajac wszystkie gry od N oraz te dla casuali:
MoH'a - no tu juz nawet fajnie, ponoc bardzo dobra gra, choc dla mnie MoH'a sie na AA skonczylo, niestety [w ktore zreszta gralem 3 lata po sieci]
RE: UC - w to akurat nawet bym pogral choc znudzily mnie troche wszystkie shootery na szynach, wolalbym bardziej pograc w RE0 albo RE:Remake [lub RE2: Remake,ktory zapowiedziano, to wielki przyszly exclusive Wii]
The Godfather - PC,PS2 i wszystko inne
Bully - PS2, X0
Okami - PS2
CoD 3 - PC, duze konsole
RE 4 - PC, PS2, GC
No More Heroes - zdecydowanie in plus
SW:TFU - duze konsole, choc akurat wersja na Wii jest fajna, poniewaz ma multi [nie, sterowanie jej nie ratuje]
Excite Truck - ponoc swietne, ale szybko sie nudzi, no ale na plus
Driver - wyszedl na wszystkie past-geny
Sonic And The Secret Rings - gierka na 7, ale ja srednio lubie Sonic, gralem troche w niego w czasach mega drive'a, ale te 3D w ogole mi nie podchodza [gralem w obydwie Adventure na DC]
No i widzisz, wlasnie o to mi chodzi. Jesli nie jestes fanem gier od wewnetrznych studiow Nintendo to o wiele lepsza opcja jest kupno innej konsoli [PS2, PS3, X0 badz DS], poniewaz gier dla 'Ciebie' jest tam wiecej i czesto sa lepiej wykonane [nie mowie tylko o grafice, ale tez sa np DLC lub swietny tryb multi].