Selene ma racje sorry don
a tak nawiasemówiąc to czasem bym chciał pogadać z dziewczyną która choć po częsci podziela moje zmiłowania i przyżwyczajenia a som one dosyć specyficzne jak na polskie realia ręcze za to
ciekawe co by zwykła dziewczyna powiedziała na dona pewnie by sie jej spodobał.Niewiem czemu ale mi sie większość dziewczyn kojaży z dziw$%^$
z dyskoteki które lubią techno i kupować ubranka i czytać bravo a ulubionymi facetami są KIELONY Z ŻELEM NA WŁOSACH I W TYCH PEDA%%^ KOSZULKACH czarnych z białym smokiem wiecie takie obcisłe
A najlepiej jak mają swojego malucha i jazda do Silver clubu na techniawe coś wypić i zapalić
Nawiasem mówiąc jestem wrogiem micia palenia i brania narkotyków i mam na mysli nawet pojedyncze piwko bo w ten sposób dajesz zarobić tym sku%%$$& z browarni a tak po koleji małymi kroczkami browanie zaczną playtować jeśli nie to w końcu jakiś pijak albo 18 letni hip hopowiec jadącym samochodem zabije jakieś dzieci wracjące ze szkoły.Wiem że to nierealne ale jednak bede próbował niepić i sie odcinać od 'klonów' hehe jaki wywód