Ech szkoda że Matt i Kaxi są w N+ a nie w PE :(
Cytat: "lupinator"Ech szkoda że Matt i Kaxi są w N+ a nie w PE No jasne, moze podniesli by troche i tak juz coraz nizszy poziom tego pisma. A tak na serio nie obrazaj nikogo takimi tekstami. Do PE trafiaja juz tylko desperaci nie majacy co ze soba poczac i ktorych nikt juz nigdzie nie chce.
Ech szkoda że Matt i Kaxi są w N+ a nie w PE
Burnout 4 dostał w N+ ocene 9,9 (tak słabo ) . A według mnie wcale nie jest tak źle z N+. Niewiem co wy w nim złego widzicie?
Ale bełkot. Masz problemy z PSX Extreme to nie czytaj. Gdybyś nie czytał nie wiedziałbyś, że tam właśnie trafiają ci tzw. "desperaci". Pozdro.
hmm... nawet tych braku stron niezauważyłem. PE ma więcej reklam i dlatego też stron
Cytat: "yap"Ale bełkot. Masz problemy z PSX Extreme to nie czytaj. Gdybyś nie czytał nie wiedziałbyś, że tam właśnie trafiają ci tzw. "desperaci". Pozdro.Czytam oba czasopisma od pierwszych numerow. N+ brakuje troche do idealu pisma o konsolach natomiast PE niewiele do tandetnego wycierdupasa. BTW: Belkot moj (slusznie zreszta zauwazyles) spowodowany byl chwilowym otepieniem po przeczytaniu kolejnych glupot w PE. Pozdro.
Pytanie: dlaczego kupujesz oba czasopisma skoro PE to taki "wycierdupas"?
W PE recenzje nie odpowiadają mojemu gustowi.Np. Killzone dostał 8-
Cytat: "UFO"W PE recenzje nie odpowiadają mojemu gustowi.Np. Killzone dostał 8- Powinieneś pamiętać że recenzje pisze jeden recenzent,a nie cała redakcja każdy człowiek jest inny,i założe się że w NEO też wszystkie oceny Ci nie pasują (np. WP:powrót króla ma stanowczo za wysoką ocene,za to w PE Burnout3 ma za niską )
Tylko jeszcze jest pytanie czy Killzone zasługuje na te ósemki...
Cytat: "Cosmaty"Tylko jeszcze jest pytanie czy Killzone zasługuje na te ósemki...IMO zasluguje na osemke, ale nie wyzej.