No tak kolejny numer PE, wyznaczyl kolejne dno. Nie wiem, dlaczego wciaz chodze do kiosku po nowe numery (pewnie tylko z przyzwyczajenia) ale to co sie dzieje, sprawia ze cierpi me wewnetrzne dziecko.
Doszedlem dopiero do 4 strony, i juz nie mam ochoty czytac, i to znow za sprawa shivy
.
"HDTV w Polsce" jest kolejnym subiektem poruszonym przez pana żelmana. Z jego tekstu, wywnioskowac mozna, ze 1080i jest lepsze od 720p, oraz, ze sprzedawcy w polskich sklepach RTV nie znaja sie na tym co robia. Sorry Shiva, ale jesli kupuje sie rzeczy u Mietka na bazarze, ktory prawde o HDTV ci powie, to ma sie pozniej takie interesujace dane. W MM w Szczecinie, po zapytaniu sie o HDTV, sprzedawca wytlumaczyl mi, ze o HDTV w Europie jeszcze nie ma co myslec, poniewaz obecnie dostepny sprzet nie zapewnia nam prawdziwej wysokiej definicji, oraz, ze sytuacja szybko ulega poprawie, wiec najmadrzej byloby poczekac. Pozniej wyjasnil mi w jaki sposob dzialaja tansze telewizory wysokiej definicji, a zakonczyl wypowiedz tym, ze narazie jedyne do czego mozna wykorzystac taki telewizor to gry konsolowe, poniewaz zadna stacja nie nadaje transmisji w tym standardzie. Bylo czuc, ze znal sie na temacie. Shiva, najlepiej zacznij sie intensywniej zelowac, zamiast robic syf w PE.
No tak, znowu butch napisal "informatywnego" news'a. Butch stawia na to, ze Endless Saga (MMORPG tworzony przez Webzen) bedzie gra akcji TPP z elementami TPP. No tak, mozemy mu wierzyc.
Nie wiem co Kilu robi w pismie, ktore nazywa sie PSX Extreme, sprzatal i go z litosci przygarneli?
"SONY znów ściemnia - najpierw wywaliło z PS3 router, później ograniczyło rozdzielczość w doskonałej większości gier z 1080p do 720p, zrezygnowało z wykorzystania dysku w grach....."
Ten typ ma klopot ze soba? Chyba jest nastepnym ziomem majacym exclusive info od Mietka.