To trzecie to jest tzw. "splash", z definicji ekran powitalny(banner, nagłówek itp), z praktyki "dopieszczona" grafika na podstawie loga.
Projekt jest jeden, zawiera dwie wersje kolorystyczne, pomiędzy którymi możecie wybierać, jeżeli macie potrzebę, a trzecie to właśnie ten splash
Z założenia chciałem się tylko dowiedzieć, czy projekt i kolorystyka odpowiada i tak de facto nie ma z czego wybierać :PP
Możliwe, że dzisiaj przedstawię jeszcze jeden pomysł, bez splasha. Wtedy będzie można zrobić bardziej sensowne głosownie
Oczywiście zachęcam też wszystkich innych, lubiących się bawić grafiką, do przedstawienia swoich pomysłów.
Wydaje mi się jednak, że logo jest bardzo dobre
Dobrze nawiązuje do KZ, a przy tym pozostaje wierne GameOnly. Więc tak w istocie zastanawiam się, na ile ma sens tworzyć jakieś wymyślne projekty, które będą nawiązywały silnie do militariów, czy też do filozofii klanu (o ile taka powstanie
- a może już jest? ^^), a zarazem mocno odbiegały od jego korzeni, czyli GameOnly.
Fajne grafiki związane z logo zawsze można później porobić i ewentualnie podmienić lub wstawić tam gdzie będzie trzeba. Już mam kilka pomysłów z tym związanych
W chwili obecnej skoncentrowałem się tylko na tym, aby przedstawić ogólny pomysł na logo.