Kurde żeby do klocka się dało podpiąć kiere Logitecha to bym aż kupił z powrotem kloca z Forza3Kapitalnie się prezentuje
Wiadomo coś o ilości tras i aut?
Macie wrażenie, że seria idzie troszke w arcade? Mam nadzieję, że nie ale zabawa edytorem video będzie przednia ;]
Około 400 aut i 100 tras (?).
No raczej, pokażcie mi gre która ma chociaż 50 zupełnie różnych tras
Marcepan:Wątpie, idą w swoje ślady jeżeli chodzi o model jazdy W GT4 wspomagaczy i innych takich nie było jeden model jazdy i już...
Nie miałem na myśli trybu wspomagaczy. Chodzi mi o ten motyw z video editorem i tymi wszystkimi mało realistycznymi drifami... Bardzo skojażyło mi się to z NFS pro street
Cytat: Soul hunter 16 w Czerwca 03, 2009, 13:33:09 pmMarcepan:Wątpie, idą w swoje ślady jeżeli chodzi o model jazdy W GT4 wspomagaczy i innych takich nie było jeden model jazdy i już...Khe? Przecież można było powyłączać ASM'y, TCS'y itp. Grałeś w ogóle w GT4?
Turn10 to zlepek fanów Serii GT, więc jak od kogoś czerpać to od najlepszych
http://www.gamersyde.com/news_7975_en.htmlGameplay.
Ja żaden tak se napisałem Problemem jest dla mnie jedynie to że w taką zarąbistą grę nie będę mógł zagrać na kierownicy Logitecha mimo że jest usb w klocu A dla niej był bym w stanie z pworotem nabyć x360
Poza tym posiadacze Arcade chyba nie sa na tyle naiwni, ze mysleli ze uda im sie przebrnac przez ta generacje bez HDD? Przeciez wiadomo ze to tansza wersja, i wiadomo ze brak dysku ogranicza. Ja nie widze w tym zadnego problemu.